6300 video açmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

alii.exe

Üye
arkıler bn 3gp de calıstırdımda ses kotu gelıo bozuk gelıo bnden mı neyden kaynaklanıo olabılır

ejdar

Üye
Arkadaşlar bende yeni geldim aranıza ama size bir çevirici göndereceğim burdan istediğini yapabilirsiniz

semröö

Üye
sen al o programı...........

rahmikerem

Üye
ya 3 gpye çevişrmen lazım akrdeş videoalrı yaaaaa

abdurrahim42

Üye
arkadaşlar format factory die bi proğram var nette bulabilirsiniz mp3 mp4 mpeg vs hepsini dildiğin gibi çevir işe yarıyo bende

rumeysa93

Üye
Ya youtubeden indirdiğimiz flv uzantılı videoları nokia 6300 da açamazmıyım yardım ederseniz sevinirim

toot

Üye
sen onu hangi formata çevirirsen çevir açamazsın taki çözünürlügünü bulana kadar sana söliyim billmem daha önceki mesajlarda yazılmışmı

174x144 en yüksek boyut ama kenarlarda beyazlıklar var tam ekran izlemek istiyorsan
128x96 yapman lazım ses en fazla 128 .aac olsun converter ayarlarında codek olarak xvid seçili olsun ve videonun kalitesinide sona getirme boşuna boyut yükseltmiş olursun.

muslim31

Üye
6300 kullanıyorum internete giriyorum ama facedeki mesela videolar açılmıyor ve bnm tel sis li dosya kabul etmiyor yardımcı olurmusunuz şimdiden teşşekürler heppinize:sarıl:

sinanelmas

sinanelmas

Üye
paylaşım için teşekkürler

dqn55

dqn55

Üye
slm arkadaşlar ben her zaman buraya girmem ama isterseniz size yardım edebilirim bakın bendede var 6300 ve ben şu programı kullanıyorum Any Video Converter vede cok güzel hertürlü uzantıya ceviriyor neyse fazla cene yapmayam size iyi ceviriler iyi günler =)=)

selam orhan

selam orhan

Üye
selam beyler bune yaha telefon vürüs kapmasın kaparsa var ya kötü olur olmaz one programı okuyanlar bana söylesin

canım21m

Üye
kardeş yapamıyom videoyuyu ltf yardım et

fb20

Üye
benimkide 6300 ama açmıyo videoyu

--------------- Ekleme ---------------

programı attım telefona onuda açmıyo:D

Takipçi Satın Al

Üst Alt