6300 versiyon atcam bakarmısınız....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmahaou

greenmahaou

Üye
    Konu Sahibi
6300 versiyon atcam bakarmısınız....
arkdaşlar benim telde tüm wap ayrları var hattım turkcell turkcellime falan giriom fakat telin içindeki operamini yahoo go gibi programları kullanamıom internet yok dio bende bu yüzden tele bi versiyon atam dedim acaba atsam bu programlar çalışırmı atarsam tel ingilizce olcak buna değermi bu arada telin sürümü 06.60 aldığımda öleydi ve nemsis prpogramı 06.60 da teli türkçeleştiriemi bilenler lütfen yazsın arkadaşlar benim için çok önemli......:megafon:

jatvalca

jatvalca

Üye
arkadaşım sırf o programları kullanmak için yükleyeceksen hiç yükleme derim ama illada yükseltecem diyosan ben derimki 20-25 lira felan k.v.k bayilerinde yapıyolar geçenlerde arkadaş yaptırmış ondan duydum çünkü versiyon yüklemede bazı hatalar olabiliyo tel dili ingilizceye dönüyo bence hiç riske girme derim

greenmahaou

greenmahaou

Üye
    Konu Sahibi
çok saol kardeşim bende öle düşünüom deiidn gibi zaten benim tel kvk lıdeil ama spot ta deil mavi mobile die bişi versiyon atarken bağlantı falan kesilme riski varmış iç riske girmicemde sadece opera mini falan deil msn de çalıştıramıoz bildiim kadarıyla

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Arkadaşım program deil paket veri alıp girmeyi dene.

mat-rock_58

mat-rock_58

Üye
arkadaşa katılıyorum paket veriye üye olmayı dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt