6300 ve avea turkcell sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

tsnz

Üye
    Konu Sahibi
6300 ve avea turkcell sorunu
merhaba arkadaşlar bnm bir sorun var!.şimdi bende nokia 6300 markalı telefon var!...avea ve turkcell iki hat birden kullanıyorum!:avea yaklaşık bi 5 gündür hiç kapanmadan takılıydı telefona.dün abime verdim telefonu oda kendi turkcellini taktı..buraya kadar bi sorun yok.bugun avea hattımı taktım..ama telefon açıldıktan sonra kendini durmadan yeninden başlatıo şarkı dinlerken 10.saniyede yeniden başlıyor..ama turkcelli taktığımda bir sorun yok sizce sorun avea hattında mı yoksa telefonda mı..telefondaysa neden bu sorun çıktı ve nasıl düzeltilir(garantisi yok telefonun)..ave hattını e250 de taktım onda bi sorun yok çalışıo ama 6300 taktığımda bozuluyor..

• Beğen
Tepkiler: blaster99

facacan

facacan

Üye
sorun telefonda hatta değil versiyonu güncellenecek.

tsnz

Üye
    Konu Sahibi
yok arkadaş hallettim ben sorunu!:D saol yinede!..eğer böyle sorunu olan birileri varsa benimle iletişime geçsin elimden kadarıyla yardım ederim!..herkese iyi günler

dmork

Üye
kadeşim aynı sorun bendede vardı o smlerin arkasındaki saırı şey ayvayı yemiş gncellemeyle hiçbir alakası yok yeni hat alman şart aynı şeyler banada oluyo en fazla 154 sn içinde 3 defaaralarla acıp kapıyo snra kökten kapıyodu yeni hat aldım hiç bir sorunum yok saygılarımla ....

omer10da

omer10da

Üye
tsnz kardesim sen sorunu nasıl hallettin acaba?aynen o olay bndede oluo trcll vodafonda sorn yk ama aveayı takınca bazen sapıtıo sürekli kapanp acılıo nası bi çözüm buldun

tsnz

Üye
    Konu Sahibi
tsnz kardesim sen sorunu nasıl hallettin acaba?aynen o olay bndede oluo trcll vodafonda sorn yk ama aveayı takınca bazen sapıtıo sürekli kapanp acılıo nası bi çözüm buldun

kardeşim şimdi sen muhtemelen hattını samsung bi markalı telefona taktın ben e250 ye takmıştım vede şöyle şimdi samsunglarda bant genişliğini değiştirebiliyorsun..avea hattın muhtemelen 3lü bant sistemine geçmişdir!..sonra sn nokia da takıosan nokia markalar destekelemio desteklior mu bilmiom ama neyse biz konumuza gelelim avea hattını geri samsung telefona tak sonra sorun yaratan telefonun bant genişliğine bak bu 1800/1900 civarı bişi olması lazım neyse o orun çıkan telefonunun desteğini bul samsung da ona göre ayarla..sonra hattını çıkar diğer telefona tak çalışıor1..

negaTive*

negaTive*

Üye
kardeş aynı sorun bendede var avea kullanıyorum müzik dinlerken msj attıkdan sonra beyaz ekran oluyor tekrar acılıyor ama genelde sebeke dusuyor yanı sol usttekı cubuklar kayboluyor telefona 2 kez flash attım yanı sıfırdan kurdum yine düzelmedi telefonun versiyonu en son sürüm sürümdenmi oluyor anlamadım teli ilk aldıgımda v6. giibi bi sürüm yukluydu ozaman bole bı sorunum var mıydı hıc hatırlamıyorum kardes senın msn adresını ekledım [email protected] benım yardımcı olursan sevinirim...

maraşel

Üye
saol

dmork

Üye
arkadaşlar bi daha belirtiyorm telefonlarla alakası söz konusu değil sadece habire hattını cıkarıp taktığınız için arkasındaki sari çip zarar görüyor ve hattınızı kolayca bozuyr bnde tavsiye rehberinizi aveanın merkezine yollayın hm numaraları gidip buluyor hmde hattınıza bieş olduğunda(çalıntı veya bozulma gibi)gidip yedeğini cıkarttırıyosunuz saygılarımla ....

tsnz

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bi daha belirtiyorm telefonlarla alakası söz konusu değil sadece habire hattını cıkarıp taktığınız için arkasındaki sari çip zarar görüyor ve hattınızı kolayca bozuyr bnde tavsiye rehberinizi aveanın merkezine yollayın hm numaraları gidip buluyor hmde hattınıza bieş olduğunda(çalıntı veya bozulma gibi)gidip yedeğini cıkarttırıyosunuz saygılarımla ....

kardeş yalanmı söylicem hiç bişi zarar görmemiş sapa sağlam çalışıyor.tamam senin dediğinde doğru olabilir ama bnm bahsettiğim konu bu değil bilgilendirdiğin için sağol yinede

dogus_55

Üye
telefonun desteğini bul demişsin orada tam olarak ne demek istedin?

--------------- Ekleme ---------------

kardeşim şimdi sen muhtemelen hattını samsung bi markalı telefona taktın ben e250 ye takmıştım vede şöyle şimdi samsunglarda bant genişliğini değiştirebiliyorsun..avea hattın muhtemelen 3lü bant sistemine geçmişdir!..sonra sn nokia da takıosan nokia markalar destekelemio desteklior mu bilmiom ama neyse biz konumuza gelelim avea hattını geri samsung telefona tak sonra sorun yaratan telefonun bant genişliğine bak bu 1800/1900 civarı bişi olması lazım neyse o orun çıkan telefonunun desteğini bul samsung da ona göre ayarla..sonra hattını çıkar diğer telefona tak çalışıor1..

tlefonun desteğini bul? nasıl yani?

tsnz

Üye
    Konu Sahibi
yani hani telefonun hangi bantlatı destekliyor..1900/1800 varya

dogus_55

Üye
peki nasıl ayarlıyoruz onu????

tsnz

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben e 250 ile denedim.. şimdi e250 de ayaralara giriyorsun sonra şebeke ayarları sonra bant seçimi diyorsun oradan 1800/1900 u seç ve hattını kullanmaya devam et yapamadığın yer olursa msninmden ulaşırsın bana

dogus_55

Üye
çok saol

faik1994

Üye
merhaba arkadaşlar ben faik benim sorunum ben 6300 kullanıorum ama şöle bi sorunum var avea hattımı takınca telefon avea çekmio çekse bile bir çizgi oluo ben mesaj gönderemiyorum arayamıyorum büyük bi sorun ama turkcell takıncada aynı şey oluo ya hiç çekmio yada tek çizgide çekio acil yardımlarınızı bekliorum arkadaşlar lüften bana yardım telefoncuya götürdüm hattından kaynaklanıo dediler ama alakası yok sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiorum şimdiden teşekkür ederim

--------------- Ekleme ---------------

merhaba arkadaşlar ben faik benim sorunum ben 6300 kullanıorum ama şöle bi sorunum var avea hattımı takınca telefon avea çekmio çekse bile bir çizgi oluo ben mesaj gönderemiyorum arayamıyorum büyük bi sorun ama turkcell takıncada aynı şey oluo ya hiç çekmio yada tek çizgide çekio acil yardımlarınızı bekliorum arkadaşlar lüften bana yardım telefoncuya götürdüm hattından kaynaklanıo dediler ama alakası yok sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiorum şimdiden teşekkür ederim

Üst Alt