6300 Telefonuma attıgım müzikler bluetooth ile aldıklarım hepsi virüs görünmekte

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustix68

mustix68

Üye
    Konu Sahibi
6300 Telefonuma attıgım müzikler bluetooth ile aldıklarım hepsi virüs görünmekte
Merhaba arkadaslar 6300 ilk cıktıgında almıstım ben bu telefonu defalarca sıvı teması oldu 2.kat ranzadan düstü felan hic bişey olmuyordu olmadıda daha 1 defa tamir gördü.. oda gecenlerde ekran gitmisti tamir ettirdigim yere formatta attırdım icindeki hersey silindi heralde format oluyor yani ama ardından cok garip bi sorunla karsılastım icine attıgım 170 mp3 den sadece 7 tanesini calıstıra bildim hepsi virüs gibi dosya bicimi desteklenmiyor diyor pcdemi var diye düsündüm arkadastan bluetooth ile attım yine aynı 2-3 dakika icinde dosya bicimi desteklenmiyor dedi.. bende mp3süz kullanayım bi süre diye düsündüm ama gecenlerde fark ettim cektigim resimlerde hemen gidiyor:S anında virüs gibi görünüyor bu telefona ne islem yapmam gerekiyor pc baglantı kablosu var usb den bişey yapabilirmiyim ? yada telefoncuya gitsem ne yapılması gerekiyor yardımcı olursanız simdiden tsk ederim.. acil cevaplarınızı bekliyorum... sinir olmaya basladım:bilmm:vur

mustix68

mustix68

Üye
    Konu Sahibi
kocaman sitede bitane cevap veren yok adminlerin hic ilgilendigi yok yuhh yani kaç gündür yuhh harbiden

jeshogh

jeshogh

Üye
hard format at...yada saglam bir virüs programıyla telefonunu biçimlendir önce sonrada tara..

mustix68

mustix68

Üye
    Konu Sahibi
hard format dedigin bu *73 felanlı olanı deiLmi onu önce defalarca denedim sonuc bilinmiyor diyo..:S nasıl bicimlendirip programı atabilirim yardımcı olurmusunuz ?

Yelomi

Üye
biçimlendirip programı atmak uzun iş. Kolay yoluna bir bakayım yarın yazarım merak etme .

kankasız

Üye
kardeş * 3 yeşiltuşabasılıtut açılırken 3655548555 3222222 boşluklu yaz sonuna *kare ekle telefonu bisaat şaj tak önüne türkçe menü gelecek ona tıkla tele fonun hayırlı olsun hatın 2 gün okumaya bilir ondan sonra okur bunu bidene benim telefon dakini sildi:bye2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt