6300 telefon versiyonu ve yazılım güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Palegreysky

Üye
    Konu Sahibi
6300 telefon versiyonu ve yazılım güncellemesi
iyi günler. öncelikle bu telefon hakkında hiçbir bilgim yok. telefonu ikinci el bir yakınımdan aldım. bir kaç sorum olacak ve yardımcı olursanız sevinirim.

1- telefonun flash lite programı yok sanırım. hiçbir yerde bulamadım. bunu aramamın sebebi kullandığım ekran koruyucadi saat çalışmıyor. donup kalıyor. ancak telefonun tuş kilidini kaldırınca tekrar çalışmaya başlıyor

2- bu sorunu düzeltebilmek için yazılım güncellemesi yapılması gerkiyormuş sanırım. ben telefonunmun hangi versiyonda olduğunu nasıl öğrenebilirim? bir de çin malı ise telefona yazılım güncellemesi yapılmıyormuş. bunu nasıl halledebilirim?

3- telefonda yedeklenmesi gereken tek şey telefon rehberi bunu nasıl yedekleyebilirim?

öncelikli amacım telefonun yazılım güncellemesini yapmak. bu konuda hiçbir bilgim yok. bana ayrıntılı şekilde anlatırsanız çok sevinirim. iyi günler, şimdiden teşekkürler.

fatih_tr

Üye
nokia pc studio kur onunla yedekle bilgileri tel güncelleştirmevar onla da güncelleştir ama ing olabilir telefon (türkçe silinebilir) olursa haber ver ben onu ayrı anlatıyım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
iyi günler. öncelikle bu telefon hakkında hiçbir bilgim yok. telefonu ikinci el bir yakınımdan aldım. bir kaç sorum olacak ve yardımcı olursanız sevinirim.

1- telefonun flash lite programı yok sanırım. hiçbir yerde bulamadım. bunu aramamın sebebi kullandığım ekran koruyucadi saat çalışmıyor. donup kalıyor. ancak telefonun tuş kilidini kaldırınca tekrar çalışmaya başlıyor

2- bu sorunu düzeltebilmek için yazılım güncellemesi yapılması gerkiyormuş sanırım. ben telefonunmun hangi versiyonda olduğunu nasıl öğrenebilirim? bir de çin malı ise telefona yazılım güncellemesi yapılmıyormuş. bunu nasıl halledebilirim?

3- telefonda yedeklenmesi gereken tek şey telefon rehberi bunu nasıl yedekleyebilirim?

öncelikli amacım telefonun yazılım güncellemesini yapmak. bu konuda hiçbir bilgim yok. bana ayrıntılı şekilde anlatırsanız çok sevinirim. iyi günler, şimdiden teşekkürler.
telefonunun hangi versiyonda olduğunu görmen için *#0000# yaparak görebilirsin..en son versiyonu 7.30 olması lazım..bilgisayarına nokia pc suite kur..pc suitle yedekleme yap sonra nokia sitesinden software updater ı indir ve pc ye kur en son versiyonu yükleyebilirsin...çin üretimi olup olmadığını öğrenmen için yıldız-kare-06-kare yapınca imei numarası çıkar yedinci ve sekizinci rakamlar 01 ise nokia üretimidir değilse çin üretimidir versiyon yükleme git bir teknik serviste yüklet..

mcsoncan

Üye
telefaonum da opera mini çalışmı yor ne yapmalıyım

mustafa-yunus

Üye
yardım edın bana arkadaslar telefonumu guncellerken kapandı bı daha da acılmadı ne yapmalıyım telefonumun markası 6300 ne olur yardım edin...

--------------- Ekleme ---------------

format cekerken oldu...

baran0007

Üye
peki güncelemeden sonra yapmamız gereken bir şey var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt