6300 snake hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
6300 snake hatası
arkadaşlar şimdi snake oyununu yanlışlıkla sildim indirip yeniden yükledim şimdi '' **** Pointer java/lang/ NullPointer Exception'' böyle hata veriyo yardımcı olursanız sevinirim en çok oynadığım oyunlardandı:(

--------------- Ekleme ---------------

yok mu bilen biri:(

degerli43

degerli43

Üye
belki yüklediğin oyun hatalıdır.

Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
sanmıyorum arkadaşım orjinal telefondan aldım onun ki çalıştırıyo benimki sorunlu versiyonla bi ilgisi olabilirmi V.4.5 yazıyodu böyle bişiler nasıl güncel yapabilirim yardımlar için tşkler şimdiden

Symbiont

Üye
yok be arkadaşım problem snake de yada midp yapılandırmasında bi ayarlara geri döndür düzelmesse boş ver oyun mu yok oynacak

Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
tmm saol denicem:oke:

degerli43

degerli43

Üye
olmazsa söyle sana oyunu yollarım ben :oke:

Crescent-23

Crescent-23

Üye
    Konu Sahibi
oldu sonunda ilginiz için çoooook teşekkür ediyorum:)

sagital

Üye
snake 3d oyununu yukledım ama oyun kucuk ekran oluyo...ındırdımgım bolumde 6300 ıcın uyumlu oldugu yazıyodu...bunu nasıl duzelte bılırım yardımcı olursanız sevınırım...

mm_c

Üye
Oyun kilitlenmiş olabilir yada bir dosyası eksik olabilir.

oyun kilitlenmiş olabilir yada bir dosyası eksik ikisinden biri.

onu tekrar yüklemen sorunu giderebilir eğer olmazsa telefonu aldığın yere götür

cimkerim

Üye
telefon onu geçersiz sayıyo çünkü silindiği için geçersiz sayıyo o yüzden çalışması için yeni telefon alcan

banada yardım edin aynı nullpointer java lang nullpointer falan dio nasıl düzeltebilirim

nolur yardım edin nasıl düzelticem snake 3 'ü benimde yanlışlıkla silindi yükledim ama uygulama hatası dio nullpointer java lang Exception dio en sevdiğim oyunlardandı. :(

emrefb

emrefb

Üye
*#0000# yaz telefonun modeli çıkıo 6.0'ın üstündekilerde sırf snake değil bi sürü oyunda Pointer java/lang/ NullPointer Exception hatasını verio

aydnkrc

aydnkrc

Üye
bakın arkadşlar o hatayı veren oyunlar içn oyunun hem jad dosyasını hemde jar dosyasnı bulup, telefona önce jad dosyasını snra jar dosyasnı göndern oyun çalışr... bol eglenceler :oke:

asi3535

asi3535

Üye
sımdı senın dedıgın gıbı baglantı erısımı soruyormu sen onu soyle bı

o kolayda yaww vadofone messenger actımda devamlı reset atıyo onu ne yapcaz

aysemre

Üye
ya arkadaşlar benm telefonada ebuddy yükledim aynı hatayı verio bu proğramı bulacazmı yükliyecezmi nedir annıyamadım java/lang/nullpointer help meee

cimkerim

Üye
benimde 6300 soccer 3d uygulama hatası dio java/lang/error dio yani bu sonradan başladı :( nedeni nedir

cimkerim

Üye
olur çünkü sertifika işlemini yapmamışsın sertifika işlemini yapmak için bluetoothla önce jad dosyasını gönder sonra jar ve oyun çalışacaktır

ercan1188

Üye
aynı yazı bendede yazıyo nasıl düzeltebilirim oyunu bu siteden yükledim yardımmmm :megafon:

eyup007

eyup007

Üye
açmıyor pointer hatası veriyor jad dosyası yokmuydu

mryd1

Üye
bende uygulama hatası diyor ben napabilirim biri banada yardım etsin lütfen :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt