gurur40 Üye tel üzerinden yükseltmeye çalışmayın tele hasar verebilirsiniz mp3gain programını indirin direk mp3lerin seslerini yükseltip tele atın
tel üzerinden yükseltmeye çalışmayın tele hasar verebilirsiniz mp3gain programını indirin direk mp3lerin seslerini yükseltip tele atın
gobbels Üye en güzeli (bas da vurdurur) 1- en yüksek 2- 1.ciden 2 asa 3- tam ortada 4- 2. ile aynı hizada 5- 1.ile aynı hizada deli çıkıyor
en güzeli (bas da vurdurur) 1- en yüksek 2- 1.ciden 2 asa 3- tam ortada 4- 2. ile aynı hizada 5- 1.ile aynı hizada deli çıkıyor
cani633 Üye Hellboy®' Alıntı: tabı yap ole sonra patlasın hoperlorun gor Genişletmek için tıkla ... Ben de bizim civarda o işlevi bulan ilk insandım... Çok işe yarıyor; hoparlör patlamıyor merak etme --------------- Ekleme --------------- bartez23' Alıntı: en güzeli (bas da vurdurur) 1- en yüksek 2- 1.ciden 2 asa 3- tam ortada 4- 2. ile aynı hizada 5- 1.ile aynı hizada deli çıkıyor Genişletmek için tıkla ... Oldu, sağol
Hellboy®' Alıntı: tabı yap ole sonra patlasın hoperlorun gor Genişletmek için tıkla ... Ben de bizim civarda o işlevi bulan ilk insandım... Çok işe yarıyor; hoparlör patlamıyor merak etme --------------- Ekleme --------------- bartez23' Alıntı: en güzeli (bas da vurdurur) 1- en yüksek 2- 1.ciden 2 asa 3- tam ortada 4- 2. ile aynı hizada 5- 1.ile aynı hizada deli çıkıyor Genişletmek için tıkla ... Oldu, sağol