made to move Üye cep tlf dan medya bölümüne girin oradan ekolayzer kısmına girin ayar 1 e düzenleye tıklayın oradan hepsini yukarı kaldırın ve farkı görün
cep tlf dan medya bölümüne girin oradan ekolayzer kısmına girin ayar 1 e düzenleye tıklayın oradan hepsini yukarı kaldırın ve farkı görün
0001750 Üye hemen patlamaz açın ama fazla açmayın oyle daha cok kulaklıkta deneyin onu ama oda bozuluyor galiba benimki bozuldu
hemen patlamaz açın ama fazla açmayın oyle daha cok kulaklıkta deneyin onu ama oda bozuluyor galiba benimki bozuldu
assasinn Üye arkadaşlar hoparlör patlamaz korkmayın çünkü fazla yükseltmiyor azıcık yükseltiyor yani kullanmasınızda olur bence
arkadaşlar hoparlör patlamaz korkmayın çünkü fazla yükseltmiyor azıcık yükseltiyor yani kullanmasınızda olur bence
sevenneyapmaz Üye kimse aramasın şifre die bişi yok aynen böle oluo menü=>medya=>ekolayzer=>ayar1=>hepsini yükselt
azrail-akn Üye Hellboy®' Alıntı: tabı yap ole sonra patlasın hoperlorun gor Genişletmek için tıkla ... ben 1 seneden beri öyLe kuLLanıyorum ama hiç bi sorun oLmadı,oLcanıda sanmam
Hellboy®' Alıntı: tabı yap ole sonra patlasın hoperlorun gor Genişletmek için tıkla ... ben 1 seneden beri öyLe kuLLanıyorum ama hiç bi sorun oLmadı,oLcanıda sanmam
1557mustafa Üye beyler ekolayzır dan yukseltme yapmayın telefonun beynıne zarar verırsızız bu telefonun kaldırabılecegı bu kadar bırakın aynı kalsın
beyler ekolayzır dan yukseltme yapmayın telefonun beynıne zarar verırsızız bu telefonun kaldırabılecegı bu kadar bırakın aynı kalsın
yakupozkaya Üye ekolayzırların sesini yükseltirsen ses bozuk çıkar.yakın zamandada hapörlerlerin patlar.
forzaiskenderle Üye jatvalca' Alıntı: mp3 lerin seslerini yükselten bi program vardı ama bulamadım eminim maxicepte olduğuna istersen sende ara ben bulursam sanada haber veririm Genişletmek için tıkla ... medya-ekolayzer-ayar1 veya ayar 2 ye gir.tüm değerleri max.yap(5 tanesini de)tamam de.etkin kıl ve müziklrini son ses dinle.hepsi bu kadar.çok basit.
jatvalca' Alıntı: mp3 lerin seslerini yükselten bi program vardı ama bulamadım eminim maxicepte olduğuna istersen sende ara ben bulursam sanada haber veririm Genişletmek için tıkla ... medya-ekolayzer-ayar1 veya ayar 2 ye gir.tüm değerleri max.yap(5 tanesini de)tamam de.etkin kıl ve müziklrini son ses dinle.hepsi bu kadar.çok basit.
hurracuranna Üye tosun58' Alıntı: dostum o dediğin samsung E-250 de olur Genişletmek için tıkla ... Sadece e250de olmuyo tüm samsunglarda şifreyle ayarlıyosun misal *#2145*-----*# atıyom
tosun58' Alıntı: dostum o dediğin samsung E-250 de olur Genişletmek için tıkla ... Sadece e250de olmuyo tüm samsunglarda şifreyle ayarlıyosun misal *#2145*-----*# atıyom
310fatih Üye kardeş 6300 da ses yükseltme yok fakat menü/medya/ekolayzer seçenekleinden seçili olandan seçenekleroradan düzenle ye gir ve hepsini yükselt.yardımcı olduysun ne mutlu
kardeş 6300 da ses yükseltme yok fakat menü/medya/ekolayzer seçenekleinden seçili olandan seçenekleroradan düzenle ye gir ve hepsini yükselt.yardımcı olduysun ne mutlu