6300 radyo sesi arttır!!....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kitri13

Üye
    Konu Sahibi
6300 radyo sesi arttır!!....
ARKADAŞLAR UZUN ZAMANDIRDIR Bİ PROĞRAM ARIYODUM.MALESEF BULAMADIM.AMA Bİ YÖNTEM BULDUM VE GÜNBÜR GÜNBÜR RADYO DİNLİYORUM..ŞÖYLEKİ...

ŞİMDİ BİZİM RADYO GİRİŞİ(6300) 2,5MM GİRİŞLİDİR.BUNU KÜÇÜCÜK Bİ ÇEVİRİCİYLE 3,5 MM E ÇEVİRİYORUZ.BU ÇEVİRİCİ Yİ BEN BEDAVA ALDIM TELEFONCUDAN.YADA 1 YLT ETMEZ...SONRA 3,5MM UYUMLU KULAKLIK ALIYOSUNUZ..ODA YAKLAŞIK 10 YTL CİVARINDA.VE ŞUNU SÖYLEYEYİMKİ DOLMUŞTA OTOBÜSTE MOTOR SESİ DAHİ DUYMUYORSUNUZ.OKADAR MÜKEMMEL OLUYOR.. TAVSİYE EDERİM....
:bigstar:

• Beğen
Tepkiler: begman

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
zaden normal orjinal kullaklığından dilersen aynen öle.

greenmahaou

greenmahaou

Üye
walal kardeş bişi deişceni sanmıom ama tinede çok saol

kitri13

Üye
    Konu Sahibi
kardeşler normal kulaklık 2.5 mm.denedek te söylüyoruz....

faruk023

Üye
lundimardin

lundimardin

Üye
yine de saol

kitri13

Üye
    Konu Sahibi
senin dedidigin ekolayzır sadece mp3 dinlerken olur.. sen benim dedigimi yap eğer verim alamassan ben kulaklık paranı gönderecem hesabına...

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
Sagol kardeşte orjinal kulaklıktada ses baya bi veriyo

sebeke001

Üye
kardes nokıa 6300 orjınal kulaklıgı da öyle onlarla ugrasacagına git orjınalını al

avrupaaslani

avrupaaslani

Üye
kardeş 3.5mm kulaklık 2.5mm olan yuvaya oturur mu sence çapı mı uzunluğu mu değişiyor onu anlamadım

hacker kadir

Üye
dönüştürücü alacaksın diyo ....
ben denedim manyakk oldu teşekkürler......

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ilginç bi deneyelim bakalım..

darkcavarly

Üye
Kimse anlamamış bu mevzuyu :D

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
ben kutusundan çıkan kulaklığı kullanıyorum ve otobüste dolmuşta filanb radyonun sesini duyamıyorum nerdeyse. orjinal kulaklıktada öyle fazla ses çıkmıyor.

vdtvrlk

vdtvrlk

Üye
bnde bir sey war sandım emeğe saygı ama

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
kardeş 3.5mm kulaklık 2.5mm olan yuvaya oturur mu sence çapı mı uzunluğu mu değişiyor onu anlamadım
zaen oturmuyo arkadaşım dönüştürücü alıyosun bu döüştücüyü 6300 takıp diger ucuna normal 3.5mm yani piyasadki adıyla normal kullaklık girişli bir kulaklık takıyosun bu sayede daha net ve daha çok ses duyuyorsun fotolarını gösteriyim sana
yandaki ufak altın sarısı olan şey dönüştürücü bir ucunu telefona diger ucunu 3.5m kulaklıga takıyosun

buda farklı bir dönüştürücü

djsalih91

djsalih91

Üye
arkadaşın dediği yöntem gerçekten işe yarar çünkü nokianın orjinal kulaklığının sesi çok az en kral ekolayzer ayarı bile fayda etmiyo benim tel xpress olmasına rağmen kulaklığı beğenmedim zaten 3,5 mm olduğundan süper bi kulaklıkla çözdüm olayı :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt