6300 Program Paketi

Sponsorlu Bağlantılar

alicintas_05

Üye
bu programlar telefonda nasıl açacağız

sef54

Üye
eyw.

zeLp

Üye
aynı sitede bir konu birden fazla açılmışsa çok büyük rezillik :D ama başka sitelerden çalınmış diyosanız orda bi sorun yok..ben ilk burda gördüm ve sorun yok..ama konulara bakmadan konu açılmasa çok makbule geçer..:F

mapazule

mapazule

Üye
arkadaş ben önceden telefondan facebook a mynete haberlere hotmaile hepsi bi arada girebilen programım vardı telefon bozulunca yollattım hepsi gitti acaba o programı bulabilirmisiniz ismini de bilmiyorum unuttum bir tek o yetr bana bi araştırmanızı ve koymanızı rica ediyorum telfn 6300

senol182

Üye
ya bende indiremıyorum bırılerı bırşey yazsa lınke tıkladıktan sonra ner yapmalıyım.yar dım edın y aaaaaaaa,

--------------- Ekleme ---------------

dosyaları açmak için bılgisardan hafıza kartı na veya kablonunuz var sa oraya atın.an cak ibndirmiş onduğunuz dosyaya ters tıklayarak dosyaları cıkart deyın ve öylece hafıza kartına işe yarayacaktır.

dosyaları açmak için bılgisardan hafıza kartı na veya kablonunuz var sa oraya atın.an cak ibndirmiş onduğunuz dosyaya ters tıklayarak dosyaları cıkart deyın ve öylece hafıza kartına işe yarayacaktır.

recep09029

Üye
bu programı atıyorum telefona ama acmıyor hata verıyor( 6300 ) neden acaba hata verıyor yardımcı olursanız sevınırım

lgfb

lgfb

Üye
aradasım elıne saglık ama lınk olmüş

a879600

Üye
elinize sağlık

gaz-kesmez

Üye
eywallah usta

habbuj

habbuj

Üye
çok teşekkürler tam aradıklarım

okanekiz

Üye
saol kardeşim

Elinize sağlık

Cok güzel

Olmuş hıaaa:::::_-:___________:)

süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

redcoder

Üye
tsk

a.y.c.a

Üye
ya ben indirdim programı telefonumada attım ama telefonum açmıo yapabilceğim bişey warmı acaba bana yardım olurmusunuz?

Ven'Gyr

Ven'Gyr

Üye
her zmn aynı programlar

ibrahimkaya83

ibrahimkaya83

Üye
elıne sağlık

adanalı_hanifi

Üye
teşekkürler kardeş :yuru

asigsasi