Arkadaşım sorun hafıza kartında bozuk oldugu için telefonun müzik çalarınıda acmıyo aynısı bende oldu bi müzik çaları açıyo güncelleniyo diyor tekrar güncelliyo en sonunda sıfır hafıza kartı aldım ölmüştü çünkü kendi kendine resimleri açmıyo müzikleri birbirine katıyo yarısnda bi parca calıyo yarısnda baska bi parca işte onu yeniledm tele yazılım yüklettim koç gibi oldu telefon diger türlü bişi yapamassn ben ugrastm 2-3 hafta olmadı 20 liraya yazilımını yüklettim 1 gb de hafıza kartı aldım tel eskisi gibi oldu.
Hiç durmadan müik çalar kütüphaneyi güncelliyorsa telefonun hafızası dolmuştur. Hafıza kartı değil telefon hafızası. Bendede bi kaç kez olmuştu aynı telefon bendede var.
arkadaşım benim 6300 ın da müzik çaları sürekli kütüphane güncelleniyor dio kartta değil sorun 1 müzik olsada ,300 müzik olsa da sürekli güncelleme yapıo yazılım gerekio ben de onu arıom bulursan cewap yaz kardeş
kardeş aynı sorun bendede var bir telefoncuya götür sanırım 5 tl ye flash format atacak... telefon ilk günki gibi oluyor. ben şu anda müzik çalara rahat rahat giriyorum...