Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6300 msn....
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
heysexylady
Üye
Konu Sahibi
6300 msn....
ya turkcellden msn yükledim çalışıyordu ama artık çalışmıyor niye acaba sadece oturum açılıyor diyor ama gerisi gelimiyor yardım edebilir misiniz..
imtoo
Üye
ya bende ne ınternete nede msn gırebılıorum telefondan sole bı hata verıo paket verı baglantısı ayarlarını yapın dıye bana yardımcı olabılır mısınız kardeslerım
redragonn
Üye
bende de aynı problem var paket sorunu bence o erişim noktası filan varya onun ayarı galiba
ycg35
Üye
arkadaşlar turkcellde 60 kb yi 1 kntre kullanmak içn şu ayarı yapın öncelikle hattı telefonunuza takınca zaten turkcell size cepten internet ayarı gönderiyor onu kaydedin sonra ayarlar>yapılandırma ayarlarından varsayılan yapılandırma turkcell seçin>tercih edilen erişim noktasını turkcell internet seçin>şimdi menü>web>ayarlara girin burada yapılandırma ayarlarından yapılandırmayı cepten-internet seçin hesap direk isimsiz oluyor zaten ayarlarımız bitti şimdi istediğiniz msn programını yükleyip msn e bağlanabilirsiniz bu arada hatırlatma msn ayarları fln varmış onu yapayım daha ucuza girerim diye ayarlarınızla oynamayın msn ayarı olsada sonuç bu 60 kb=1 kntr den daha ucuza internet bir tek vodafone da var oda 100 kb=1 kntr kısacası ha msn ayarı denilen saçma sapan birşey ha bu ikiside aynı kolay gelsein yapamayan olursa pm...