6300 Msn Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

C01aY

C01aY

Üye
    Konu Sahibi
6300 Msn Sorunu
Arkadaşlar 6300 telefonum var ve 3-4 tane msn programı var ama hepsi bağlantı hatası var ?ne yapmalıyım???İnternete giriyo telefonum

• Beğen
Tepkiler: celilcemre

deimos18

deimos18

Üye
Bendede oluyo aynısı bende çözemedim paket veryie abone olun diyor

pasa1234

pasa1234

Üye
arkadaşlar ilk önce müşteri hizmetlerini arayın turkcellde Tcell internet apn ayarlarını vodafonede vodafonewapgprs aveada avea wap gprs ayarlarını isteyin ondan sonra telefondan ayarlara girin yapılandırma ayarına girin ordan varsayı yapılandırma ayarlarını seçin (hattınız ne ise) size gelen ayarları seçin ordan olur ben yaptım Saygılar

felek42

Üye
lütfen bizedegönderin bizde kullanalım o proğramı arkadaşlar

djmehmetaltay

Üye
arkadaşlar hattı turkcell olanlar turkcell şubelerine gitsin orda programı atıyolrlar günde 1 kontör gdiyo ama yine de süper bişey bn kullanıyorum isteyenlr ypsın

tuthankamon

tuthankamon

Üye
bende 6300 kullanıyorum vodafone hattım var. kullandığım programda ebuddy diye bir program hemde türkçe. a gir ordan araştır telefona indirebilirsin. Arayüz olarakta gayet güzel bir program kullanışlı ve şık.

fatality_006

Üye
Mig33 Msn programını dene ben kullanıyorum... (Mig33 Plus! lite) her yerde bulabilirsin.. Kullanışlıdır ;)

çipis

Üye
türkcell in cepte msn uygulaması var onu yükle istersen ben yükledim sorunsuz çalışıyor günde (1 kont gidiyor)

Lion Heart

Lion Heart

Üye
şimdi bende e-buddy kurdum Nokia 6300ıma. Gayet güzel bir program. Ayrıca e-buddy'nin kendi sitesinden download etmeye basıp cep telefonuna internet üzerinden yükleyeceğine ve kontörlerin düşeceğine bu adrese girersen buradan önce bilgisayarına oradan da cep telefonuna atabilirsin ve programa ücretsiz sahip olabilirsin.

Bu programı kullanmak için AVEA da AVEA INTERNET ayarlarını seçmeniz,
TURKCELL de TURKCELL INTERNET ayarlarını seçmeniz gerekiyor.
Sanırım Vodafone da Vodafone Internet ayarını seçmeniz gerekiyor.

Program çok güzel üstelik kendiliğinden dili Türkçe, yani sonradan Türkçeleştirilmemiş.

bensen34

Üye
arkadaşlar tcell in kendi msnini çok iyi onu turcell-imden indirebilirsiniz gerekli ayarları is müşteri hizmetlerinden yapın yaad ben verem ayarlar menüsüne girip yapılandırmayı açıoz varsayılan yap ayr:CEPTEN-İNTERNET
tercih edilen erişim noktası:Turkcell MSN OLUCAK BİRDE WEBDEKİ AYARLARA GİRİYORUZ ORDAKİ YAPILANDIRMA AYARI:CEPTEN-İNTERNET OLUCAK ŞİMDİ tcell mesengere girebilirsiniz hayırlı uğurlu olsun birde tcellde mesengere haftalık sınırsız girme üyeliği sadece 7 kontör:D:D

betoon

Üye
bendede aynı sorun vardı türkcelli aradım gprs ayarlarını istedim daha önce msn çalışmıyordu şu anda çalışıyor yapılandırma ayarlarınıda yaparsanız sorun kalmaz kolaygelsin...

buraksnyrt

Üye
arkadslar ben daha msnyi indiremedim bende internet bağlantı hatası gibi bie diyor indirmede sonrn olmazsa ypRım ama hatalı lütfen ayrdım edinnn. .... !!!

SeRKaNCa16

Üye
turkcell messenger haftalık 7knt dene bence ben daha once ebuddy kulkanıyordum oda guzel bır programdı tavsıye ederim saygılar...

Takipçi Satın Al

Üst Alt