6300 msn' e girme denedim %100 oluyor arkadaşlar

ben bişey soracam.. kişisel yapılandırmaya giriyorum hesap ekle diyorum ama hafıza dolu yeni hesap eklenemiyor diyoo napayım lütfen bilqi??
 
yha kardesım erısım boktasını yapamıyorum yeni hesap eklenemiyor hafıza dolu diyor ne yapmalıyım acil cvp lftf
 

Lina_TR

Üye
Arkadaşlar internet paketlerini üye olun bence paylaşım için saolun

--------------- Ekleme ---------------

Bendede bazen hafıza dolu diyo tekrar deniyom oluyor
 

berk2000

Üye
kardes bende yapılandırma ayarlarında turkcell wap gprs falan yazmyo ole bişi yok yani onu nasıl bulacam o olmqaan gırmıyo msnye
 

osaka123

Üye
lg kp320 için olanı yokmu
 

apu53

Üye
çok saol işte budur, sonunda aradığım şeti buldum
 
kardeş manyaq bi paylaşm süpperrr isime cok yaradı emege saygı
 

kara4175

Üye
sağol kardeş çok aradım sonunda buldum
 
saol .......................................
 

ycn

Üye
bu msn kac kontor alio detayli bi sekilde yazarsan sevinirim
 
yha kardeş emeğine sağlık ama bn yaptım o ayarları haal omadı hattım avea yardımcı olun yha
 

findick

Üye
emeğine sağlık harbi adammışsın telefonumda çalışan tek ayar ve program ellerinden öperim (5300 kullanıcısı işletim sistemleri aynı telefon bunlar öekinmeyin deneyin)
 
ben türkcell müşteri servisinden msn ayarları nı istedim sonrada msn girerken paket veri aboneliği istiyor.bir bilgin varsa paylaşırmısın?
ss
 
kanka sana binlerce kez teşekürler dediklerinin hepsini yaptım artık msn m açılıyor yupi (6300)
 
yha hattımız vodafone ise nolucak kardeşş.
 
ya allah razı olsun ben kafayı y,iyecektim ya girmiyo die ama şimdi grio çok saolun.
 
Arkadaslar konunun hepsini okudum benim problemimden olan bikac kisi var fakat cevaplayan yoq sorun su aynen yapiyorum menü / ayarlar / yapılandırma / kişisel yapılan. ayarlr. / ekle / web ' e bastıgımda tam olarak " Yeni hesap eklenemiyor.hafıza dolu " diye bir uyarıyla karsılasıyorum nedeni ne olabilir. Vodafone hat kullanıyorum sitesindeki ayarlarıda ayni yerden yapılıyor uyarı geldigi icin onuda yapamadım. Otomatik olarak siteden yapmaya calıstım ayarları indirmek icin sms geliyor oradaki link e tıklayarak telefonuma indirebilecegim yazıyor fakat tikladıgımda da " gecersiz web ayarı " diye uyarıyla karsılasıyorum. Anlamadıgım konu su ayarları indirebilmek icin ayar istemesi bana cok sacma geldi ben gprs ayarı indirmeye calısıyorum web ayarı gecersiz diyo bir türlü cözemedim gitti . yardımcı olursanız sevinirim cvp yazanlara simdiden tesekkürler.
 
bende türkcell wap gprs seçeneği yok onun yerine cepten internet ve türkcell internet seçeneği var lütfen yardımcı olurmusunuz ??? ((