6300 MP4 problem

Konu Sahibi
6300 MP4 problem
6300 telefonumda mp4 dosyalarını açmıyor yardım ederseniz sevinirim

ardesa

Üye
3gp yap o zaman açar.total video converter var o programı kullanabilirsin.

bencede total video converter programı weya bi converter programı ile mp4 ü 3gp ye çevir tel e at o zmn açar

sercu

Üye
Mp4le uğraşma hem fazla yer kaplıyo o dosyalar 3gp kesin çözüm çevir total video converter le çevir kullan rahat rahat.

Konu Sahibi
şuan total programını kullanıyorum fakat özellikle ses çok kötü.yinede saolun.

sercu

Üye
Tabiki canım mp4 kadar kaliteli olmayacağı kesin. Ancak 3gp iyidir kardeş fazla yer kaplamasından iii bence

safkan43

Üye
Bence Video_Convert_Master_8.0.7.24 ile dönüştür daha kaliteli bir program total video converterden hemde farkedilir bir farkı var.

ya bu Video_Convert_Master_8.0.7.24 programında çözünürlük iyimi benim çevirdiklerimde çözünürlük pek iyi değildide

total converter ile çevir 3gp ye o zaman izlersin

kardeş gezginler . comdan freez video to 3gp converter indir onu 176x144 çevirmeye ayarla o çevirir kalitesini sesini sen ayarlayabiliyorsun
total dan daha net çeviriyr hemde

MEWAN73

Üye
babacanlar totalde en iyi sesi mp3 formatı verir ve bende 6300 kullanıcısıyım ama bemin makinam mp4 te açiyor..

hakan058

Üye
bu programla her türlü formatı mp4 e çevirebilirsin. bizzat ben 6300 kullanıyorum ve bu şekilde telefonuma birsürü mp4 attım. olursa bi teşekkür edersin artk

safkan43

Üye
vİDEO cONVERT MASTERLE 3gp yE çevir total viseo convert net yapmıyor videoları

Onu Bunu Bilmem Aldın Mı N 73 Alacan Istediğin Herşeyi Yükte Tv Izle Dosyaları şifrele Ah Kafam Ah

Konu Sahibi
işe yaradaı saolun arkadaşlar.

arkadaşlar totol video conveter kısaltmıyormu videoları

kardeşim java program bölümüne bir bak orada verilmişti bunun için program

kasif02

Üye
ARKADAŞLAR YARDIMÇI OLURSANIZ TELEFONA MP3 ATIYORUM ANCAK TANIMLANAMAYAN DOSYA DİYOR PROGRAMDA YÜKLEDİM ANCAK ODA DOSYAYI GÖRMÜYOR ME YAPICAM BİLEN VARMIIIII