6300 internetten video izleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

saglamer03

Üye
    Konu Sahibi
6300 internetten video izleme sorunu
iyi günler formunuza yeni üye oldum sorunumu araştırdım ama bulamadım şimdi benim telefonum nokia 6300 internete giriyor lakin internetten video izlemek istedigimde izleyemiyorum yüklemem gereken bir program filanmi var:allalla: yardimlarınızı bekliyorum teşekkürler

asiii20

Üye
Arkadaşım bende bugün öğrendim hemen bildiğim kadarı ile anlatayım ki başka arkadaşlarda yararlansin öncelikle bolt browser i indir bu forumda ve nette mevcut son sürüm indir derim ben.(Cepten girdiğim için gerekli linkleri toplayıp burda paylaşmam zor olacak kusura bakma) indirince uygulamalardan aç önce menüyü aç ayarlara gir ordan video ayarları var player görüntüsü gelecek önce playe tıkla görüntü gelene kadar bekle yes e tıklamadan ok a bas 2. Adım gelecek tekrar playe bas görüntü gelince yes sonra ok a bas ilk gün olduğu için sadece youtube den izledim diğer sitelerde deneme şansım olmadı.umarım anlattıklarımın faydası olur.

rufli

Üye
bolt browser battı şimdi ne olacak :)

Dumbledore

Dumbledore

Üye
s40 telefonda videomu izlenirmiş anca youtubedan izlersin m.youtube.com ben tek oradan izleyebiliyorum

rufli

Üye
ya benim 6300 var ama akış kurulamıyor diyor ?(youtube'e girince)

messiiii18

Üye
opera mini ile m.youtube.com tikla

Vforİnci

Üye
Rufli senin internet ayarında var bende de oluyordu bir aralar(yeni telefon aldım kurtuldum)
internet ayarını yeniden al olmazsa yapılandırma ayarlarından yeni ayar de akış yap onu. Bir de erişim noktası yoksa olmaz.