6300 icin kulaksiz radio acmayi bilen!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adanalı.01

Adanalı.01

Üye
    Konu Sahibi
6300 icin kulaksiz radio acmayi bilen!
Arkadaslar 6300 icin kulaksz radio acma yi bilen warmi biliyrm kulaklik anten grewi gryr ama klaklk olmadanda radio cekiyor kanallar belki bir yazilm wardr kulaklgi war gstrn radio yu acmamizi saglayan lutfn yardm edin

not:cep telefnundan grdgm icn knuyu yanls yere acms olablrm özur dilerm

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaslar lutfen yardm edin bldklrnzi aktarn arkadaslar bkp gecmyn sabhtn bri cwplrnzi bklyrm telfndn gryrm yardm kulaklk calsmyr ama radioyu acmak istyrm

celibar

celibar

Üye
kulaklıksız radyoyu açsan bile karıncaların sesinden başka bir şey duymazsın.kulaklık aynı zamanda anten işlevi gördüğü için kulaklıkla çalıştırma zorunlu...ben 6610i'de kulaklık girisinin ikisini tel yardımıyla birbirine degdirdiğim zaman radyo çalışıyordu fakat girişini de bir tane tel değdirmek gerekiyodu.6610i'de kulaklık girişi dışarda olduğu için bunları yapabiliyordum sanırım 6300 girişi daha farklı...

Adanalı.01

Adanalı.01

Üye
    Konu Sahibi
ya biliyorum kulaklığı şuanda görmüyor eğer kulaklığı var gösterin bi program varsa yada buna benzer bu şekilde raio acılır yane donanım tak demz rado acılsın bn takıcam kulklığı ve hapoörlere vercem yardım edin 6300 da donanımlarda kulaklık yok şarj cihazı var anlamadım gitti bu işi

--------------- Ekleme ---------------

Yokmu yardm edcek olan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt