6300 İçin Kamerayla Oynanan Oyun Var Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CmLtPc

Üye
    Konu Sahibi
6300 İçin Kamerayla Oynanan Oyun Var Mı?
Arkadaşlar birçok yere baktım ama butür oyunlar hep sis uzantılı 6300lar jar uzantılı olduğu için çalıştırmıyo böyle oyun bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
senin dediğin mümkün değil o oyunlar dokunmatik telefonlar için..senin telefom dokunmatik değil hem java tabanlı..symbian değil..

78erhan78

Üye
kardeş o oytunları oynamak için telefonun dokunmatık olması ıle hıcbır alakası yok evet bu oyunlar genelde sıs uzantılıdır kardeş bende jar uzantılı bulamadım bulan varsa cok ıyı olur

ivdg

ivdg

Üye
olacağını sanmıyorum :S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeş o oytunları oynamak için telefonun dokunmatık olması ıle hıcbır alakası yok evet bu oyunlar genelde sıs uzantılıdır kardeş bende jar uzantılı bulamadım bulan varsa cok ıyı olur
neyle alakası var peki..kamerayla oynanan oyun ne demek hem? bana telefonları mı öğreteceksin..

Godfather

Godfather

Üye
İlk defa duydum :)

jack_man

jack_man

Üye
sağol

darklord4545

Üye
kamerayla oynana oyunun ekranın dokunmatik olmasıyla alakası yok ama bu tür oyunlarıda jar olarak cıkaran firma yok daha sanırım kamerayı ayagınıza dogru tutup mesala bı sut cekme oyunu var kalacıye sızın ayagınızın görüntüsünü oyuna aksettırıyor ayagınızı sallayıncada topa vurmus oluyorsunuz bunun ekranın dokunmatık olmasıyla bı alaksı yok bır zaman ps2 cıktıgındada hatırlarsanız camle oynana oyunlar cıkarılmıstı ps2 ıcın ama tutmadı pek cunku oynnana bılecek oyunlar vasat havadan dusen topa vurmak veyahut kalecıye sut cekmek gıbı

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
ya ben görmüştüm bi yerde ama unuttum ama telefona attığımda açmadı haata verdi...

maraz54

Üye
dokunmatik olması şart deil ben 6600 dda gördüm oluyor ama sis var jar yada jad görmedim

adrenalin_

adrenalin_

Üye
evet dokunmatik olması şart değil

m5c4

m5c4

Üye
Kardeş Nokia N72 Dokunmatik değil ama yinede çalıştırıyor.

kaqan18

kaqan18

Üye
Bendede 6670 vardı bende oynuyodum kamerayla. Emin olmadığınız konular hakkında böyle kesin kesin konuşmayın. İnsanları yanlış yönlendirmeyin

SaWLeaDeR

SaWLeaDeR

Üye
dokunmatikle hiçbir ilişkisi yok ben 6600 da gördüm arı felan bulup öldürüyordun lwl geçiyrdun sis uzantılıydı jar olarak... çok zor

48SizoFReni48

48SizoFReni48

Üye
ya beyler arkadasın dediqi kameraylafoto cekıyosun sonra suratları komıkleştırıyosun fln ondan mı bahsediyo acaba ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt