6300 için bi resim programı

msdony

Üye
    Konu Sahibi
6300 için bi resim programı
6300 için bi resim programı yokmu efek vermek,düzenlemek,şekilden şekile sokmak için forumu gezdım bi kaç tane buldum fakat onlarda yarsısı inmiyor yarısıda çalışmıyor bi yardım edin ltf

msdony

Üye
    Konu Sahibi
ya onu denedim nasıl kullanacağım bi resim çekme geliyor sadece efekti ansıl verecez bundan başka bildiğin yokmu

ya onu denedim nasıl kullanacağım bi resim çekme geliyor sadece efekti ansıl verecez bundan başka bildiğin yokmu
bütün ayarlara her zaman sor de...programı kullanabilmen için fotograf olması gerekli programdan fotograf çekilmiyo en azından ben yapamadım programın içinden daha önce cameradan çektiğin dosyayı açıp kullanıyorsun bu kadar...

--------------- Ekleme ---------------

bunlar gibi

iskenlii

Üye
Kardeş bu program denendi Tamam dir

msdony

Üye
    Konu Sahibi
tmm saol kardeş bi deneyim tşkler

iskenlii

Üye
Ya Tabi dene çaşılmassa biz burdayız

msdony

Üye
    Konu Sahibi
ya iide uygulama erişimini her zaman sor yaptım giriyom resim olmasına rağmen yok gösteriyo

camera ayarlarına bi bak 320x240 olması lazım

msdony

Üye
    Konu Sahibi
ok saol

dumanxtr

Üye
Vallaha merak ettim birde ben deneyim bakam niye olmuyor

kardeş bu proğramın link nerde bulamadım

saol ama ben tele attım açtın ayarlarını yaptım ama 320x240 boyutunda çektiğim resmi bulamıyorum. nereden bulabilirim nerden giriyoz resimlere yardımcı olurmusunz

kardeş bu proğramın link nerde bulamadım

--------------- Ekleme ---------------

saol ama ben tele attım açtın ayarlarını yaptım ama 320x240 boyutunda çektiğim resmi bulamıyorum. nereden bulabilirim nerden giriyoz resimlere yardımcı olurmusunz
programı aç(seçenek-load-sonra fotoğrafın bulunduğu klasörü seçiyorsun) eğer olmazssa pm at yardımcı olmaya çalışırım

kamerayı 320 ye 240 yaptımhala cekmiyo??????????????

ugur_k0c

Üye
!!!__HeR_CaNlı_ÖlÜmÜ_TaDaCaKTıR__!!!!