6300 için 3gp film adresi

Sponsorlu Bağlantılar

gryps

Üye
    Konu Sahibi
6300 için 3gp film adresi
Arkdaşlar 6300 için 3gp film indirme linki istiyorum teşekkürler XD

• Beğen
Tepkiler: srk058, tr_yuri, gedikoguzhan24@ ve 6 diğerleri

izmirlihuso

Üye
aynen ben de istiyorummm bu aerada bu sitede 3gp li filmler varmıı

clonexcell

clonexcell

Üye
telefonunuzun modelini seçiniz. her türlü 3gp filmler falan var ;)

cimbomluberk2

Üye

A1234567A

A1234567A

Üye
buranın filmlerini 6300 açmıyo

samo31samo

Üye
Teşekkürler..

cht_yy

Üye
emene sağlık kardeş

RaFi_4115

RaFi_4115

Üye
Arkadaşlar film isteklerinizi bana atın benim arşivimden size film çevirebilirim ve link atabilirim istekleriniz varsya yollayın...

erengelebek

Üye
arkadaşlar, avi,mpeg,divx,dvd to 3gp converter bulursanız, istediğiniz film 3gp olur, sitelerde 3gp olanları beyenip izlemek zorunda kalmazsınız, rafi arkadaşım hangi pro kullanıyosan onun linkini atarsan daha güzel olur bence.

--------------- Ekleme ---------------

hatta şurdan http://www.maxicep.com/pc-yazilim-ge...ighlight=imtoo idnirerek kendiniz cevirebilirsiniz, filmleri gerçek boyutlarının %10 UNA DÜŞÜRÜYOR yani 1gb lik bir filmi 100-120 mb ye düşürüyor, kalitede arkdaşın birinin söylediğine göre %5 lik bir azalma oluyormuş. kolay gelsin hepinize.

ferwasd

ferwasd

Üye

erengelebek

Üye
arkadaşım sanada banada teşekkür yok heralde , ben edeyim teşekkürler

ASEYDE

Üye
Ben bişi anlamadım

SAMSUNSPORLUYUM

SAMSUNSPORLUYUM

Üye
arkadaşlar bu adrese girin idtediğiniz film klip bedava indirin.hemde 4 ayrı format var seçenek olarak.benim tel 6233 ordan indiriyorum cepten.ben mp4 olarak indiriyorum daha kaliteli.sanırsam 6300 da mp4 destekliyor.kolay gelsin

djsalih91

djsalih91

Üye
total video converter diye bırşey var ulen duymadızmı :ehe

ahmetsan

Üye
bu sitede istediğiniz videoyu seçiyorsunuz bu videoyu indir deyip 3gp seçiyorsunuz size hazır olarak geliyor

fevziergezen

Üye
beyler abc converter programı indirin ve her türlü videoyu programın içine atıp yeşil oka basın o size çevirir.her videoyu telefonunuzdan izlersinir.diğer markalar da dahil.yalnız çözünürlük değerleri vardır.her telefonun farklıdır.eğer aşırı kaliteli yaparsanız düşük modeller okumaz.6300 var bende orta derece çözünürlükte çalışıyor.

rahmikerem

Üye
3gptr.com ama üyelik istiyor ama beş dakkanı almaz üyelik hemde ücretsiz üyelik

K@P(!)T@N

Üye
www. 3gpdb.com ful şarkılar ve videoların tümü

promanyaq

Üye
FiLm dérKén SinémâYı KâSTédiYorSân 3gpindir.com véyâ 3gptr.com :D

Üst Alt