6300 hafıza kartımda klasörlerim görünmüyor? virüs klasörlerimi gizledi!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
6300 hafıza kartımda klasörlerim görünmüyor? virüs klasörlerimi gizledi!!!
Arkaşlar 6300 telefonumun hafıza kartına virüs bulaştı sanırım:bilmem:. önce bazı klasörlerim (Belgeler, My Music, My Documants, Görüntüler, Kayıtlar, Game) gibi en eski ve uygulama ve dosya dolu bu klasörlerimin adı örnek olarak Belgeler.exe haline geldi. Ve bu haliylede açılmaz desteklenmez hale geldi. Antivir virüs programı ile hafıza kartını tarattım ve bahsettiğim exe klasörleri sildi. Ama Klasörlerin şimdi hiç görünmüyor. Hafızaya bakınca varlar. Bilgisayara takınca 5 gizli klasör var diyor ama göremiorum. İçlerindeki herşey de duruyor. BT File Manager ile de o klasörlere girebiliyorum. BT File Man. ile görüntü müzik gibi dosyaları ordan kopyalayıp kurtarabilirim ama .jar uygulamaları Bt File Manager programı göremediği için uygulamalarım tehlikede. Etkin Bekleme kısayollarında programlarım duruyor ordan kullanabiliyorum ama hafıza kartına girip programlara ulaşamıyorum. Etkin Bekleme kısayollarımda olmayan bir sürü program var klasörlerde onlara hiç ulaşamıyorum artık. Çünkü gizli dosya haline geldiler. Bilgisayara takınca da görünmüyorlar. Bu problemi nasıl çözerim bilgisi olan varmı?

Not: Virüs karttaki klasörlerin hepsini gizlemedi. en eski ve en çok dosya ve uygulama olanları gizledi.:hmmm:hmmm

dedereis123

dedereis123

Üye
servise göster istersen fabrika ayarlarını sıfırlı dicemde çok etkisi olmayabilir

wak2as

wak2as

Üye
Anlattığın bendede oldu gizli dosya yapmıştı bilgisayardan attım ancak daha sonra yine girdi gizli yapmöış ancak bilgisayarda gözükmüyor ( araçlar* kalksör seçenekleri* görünüm* korunan işletim sistemi klaksörleri gizle* ) kaldırdım normalde öyle gözüküyomuş bende olmadı belki sende olur .

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
Kardeş dosya gizleme programını bi dene belki olur ben öyle yapmıştım....

degerli43

degerli43

Üye
bilgisayrada gizli dosyaları göster de sonra onları seç özellikler de gizli işaretini kaldır tamam de hallolur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt