6300 hafıza kartı biçimlendirdim ama klasörlerin orjinallikleri gitti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gokhans19

Üye
    Konu Sahibi
6300 hafıza kartı biçimlendirdim ama klasörlerin orjinallikleri gitti
Az önce hafıza kartımdaki dosyaların yedeklerini alıp hafıza kartını biçimlendirdim. Ama karttaki orjinal klasörlerin aynı ismi vermeme rağmen orjinallikleri gitti.

Kartı biçimlendirdikten sonra mesela oyun klasörünün adını eskisi gibi prefedgames yaptım ama telefonda klasörün adı oyunlar olarak gözükmesi gerekirken yazdığım isimde görünüyor. Klasörün adını oyunlar diye değiştiriyorum bu seferde klasörün üzerindeki oyun simgesi gidiyor. Sizce eski halindeki gibi nasıl yapabilirim.

Abimde 5300 var. Onun hafıza kartını pc suite ile yedekleyip 6300ın hafıza kartını tekrar biçimlendirip oraya yedeği atsam düzelirmi?

• Beğen
Tepkiler: murat606060

mcgunnies

mcgunnies

Üye

Link yenilenmiştir.Orjinal klasörler bir dene bakalım.

emirmustafa

Üye
kardeş hafıza kartını telefonuna tak sonra biçimlendir o klasörleri telefonun tekrar hafıza kartına yüklüyor ben öyle yapıyorum lg kg290 da öyle bir sorunum var dı meğer çaresi çok kolaymış yardımcı olduysam ne fayda

mcgunnies

mcgunnies

Üye

bu linkten klasörleri çekebilirsiniz iyi günler

dosya kodu isterse makgunes

ifzor

Üye
Hocam linkleri yenilemeniz mümkün mü? Babamın 6300 128 MB lık hafıza kartına olan oldu. Dosyalar gitti. Yedeklememiştim. Yardımcı olursanız sevinirim.

mcgunnies

mcgunnies

Üye
Hocam linkleri yenilemeniz mümkün mü? Babamın 6300 128 MB lık hafıza kartına olan oldu. Dosyalar gitti. Yedeklememiştim. Yardımcı olursanız sevinirim.

klasörleri elle yazdım umarım işini görür.
Dosya kodu: makgunes
açıklamalar nasıl yapılacak nedir? ne değildir.İçinde yazılı
winrarı açıp sağa bakarsanız içerik yazıyor.
Normal rapidshare linki silinmiş konu'dan tarafımca kaldırılmıştır...

Upload.gen.tr adresin'den indirmek için (Türk upload sitesi'dir)
megaupload'dan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt