arkadaşım emeğin için saol teşekkürler ama bana bi yardım ederseniz süper olacak.Ben indiriyorum şimdi çıkartıyorum rardan açıyorum klasoru birsürü bişeler dosyalar çıkıyo meta-ınf diye bi klasor çıkıyo ondan başka 10-20 tane ayrı dosya çıkıyo nasıl yüklicem ben telefona bu oyunu jar. olarak çıkması gerekmiyomu benim pc le alakalı bişemi? lütfen bi yardımcı olurmusunuz Allah rızası için bi oyun oynayamadım yav!
arkadaşım emeğin için saol teşekkürler ama bana bi yardım ederseniz süper olacak.ben indiriyorum şimdi çıkartıyorum rardan açıyorum klasoru birsürü bişeler dosyalar çıkıyo meta-ınf diye bi klasor çıkıyo ondan başka 10-20 tane ayrı dosya çıkıyo nasıl yüklicem ben telefona bu oyunu jar. Olarak çıkması gerekmiyomu benim pc le alakalı bişemi? Lütfen bi yardımcı olurmusunuz allah rızası için bi oyun oynayamadım yav!
ama arkadaşım bütün oyunlarda böle oluyor.Normalde jar. olarak çıkması gerekmiyomu rardan jar. olarak çıkıcak atcam tel.e açılcak direk böyle olmuyomuydu bu oyun değil sade 6300 için bütün oyunlarda böyle oluyor jar. olarak çıkmnıyor yani rardan anlamadım neden böyle oldu ya çözemedim kaç gündür
--------------- Ekleme ---------------
çözdüm olayı kardeş klasor ayarlarıyla ilgiliymiş kurcalaya kurcalaya buldum sonunda