6300 dosya şifreleme hakkında yardım

Sponsorlu Bağlantılar

ofl

ofl

Üye
bu ne sorması ayıp bunla sen dosya mı kilitliyon
:kop::kop::kop:

Abdurrahman_20

Üye
kardeş 6300 dosya şifreleme programı yok ama onun yerine dosya gizleme programı var. http://www.maxicep.com/attachments/8351d1206800102/ bu adresten indirebilirsin ama bazı ayarları var onun için fileexplorer diye bi arama yap bu alanda mutlaka bulursun kolay gelsin.:sn:

hadesdew1l

Üye
dssafsdgssagsdgdsd

ofl

ofl

Üye
6300 dosyayayı asla kitleyemezsiniz ama gizlersiniz

ombdusman

Üye
sağol kardeş

21ramco

Üye
yav nası olmaz kardeim benim telefonda var:S

greenmahaou

greenmahaou

Üye
arkdaşlar bildiiim kadarıyl yapmak istediin şifreleme olayı s60 larda SYMBİANLARDA OLUYO

sectumsempra101

Üye
mobyex.. yukledım calısmıyooo
yada calıstırımıom

shooter_15

Üye
e250de bile var 6300da da olsun ya
acaba daha etkili bulabir misin

dogandoganay

dogandoganay

Üye
evt site okadar genişki bulamadım bi link verseneiz

muragu

Üye
bende aradım ama bulamadım:(

BY84

Üye
kardeş bunu nereye gireceğiz onu da yazar mısın bi zahmet

cvtfr

cvtfr

Üye
kardeş bu prog.lar işine yarar... linkleri bulamadım ama isim vereyim:MobyExplorer_file explorer yada fexplorer_zeus
ben file explorer ı kullanıyorum daha iyi.
file explorer ı aç karşına iki seçenek çıkar üstteki telin alttaki hafıza karttnnn klasörüdür. gizlemek istediğin klasörü,resmi ya da videonun üzerine gel seçenek leree bas properties e bas bir yada daha fazla seçenk çıkar. hidden yzan seçeneği tıkla ve çık....
ayrıca prog.a şifre koymak için seçenekler e gel ve settings e gir login check yazan yere on de ve kendi şifreni belirle....hayırlı olsun ......
isteğiniz s40,jar programı varsa [email protected] a email atın... hayırlı olsun...

albatrosss1

Üye
teşekkür

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Arkadaşlar ben dendim olmuyo dosya şiflenmiyo.ama gizleye biliyosunuz bunun içinde fileexploler öneriyorum

johander

johander

Üye
file explore diye bi program var dosyaları gizlemek için...

kurbak

Üye
kardeş bu prog.lar işine yarar... linkleri bulamadım ama isim vereyim:MobyExplorer_file explorer yada fexplorer_zeus
ben file explorer ı kullanıyorum daha iyi.
file explorer ı aç karşına iki seçenek çıkar üstteki telin alttaki hafıza karttnnn klasörüdür. gizlemek istediğin klasörü,resmi ya da videonun üzerine gel seçenek leree bas properties e bas bir yada daha fazla seçenk çıkar. hidden yzan seçeneği tıkla ve çık....
ayrıca prog.a şifre koymak için seçenekler e gel ve settings e gir login check yazan yere on de ve kendi şifreni belirle....hayırlı olsun ......
isteğiniz s40,jar programı varsa [email protected] a email atın... hayırlı olsun...

arkadaş dediğin gibi yaptım ama ne hafıza kartını ne de telefon hafızasını açıyor bu program, yardım eder misiniz:sos :sos :sos :sos :sos

Üst Alt