6300 değişken tema

Sponsorlu Bağlantılar

stellon

Üye
    Konu Sahibi
6300 değişken tema
evet arkadaşlar bu tema değişken bi tema. günün saatlarine göre sabah öğle akşam geceyarısı sualtı görüntüsü oluşuyo. ayrıca ekranda değişik hareketli animasyonlarda oluyo. ben çok beğendim size de tavsiye ediyorum umarım beğenirsiniz...:oke:

buyrun linkte burda:

• Beğen
Tepkiler: yunus_sag, mankanbeyimben, madalimert ve 19 diğerleri

TaTToO

Üye
kardeşim tema için çok teşekkürederim samsung e840 ta bir tema var camiili böyle oda dediğin gibi sabah akşam gece gündüz ilişkisi içinde çalışan güzel bir tema o temayı bulabilme imkanımız varmı acaba 6300 için

gececi184

gececi184

Üye
eline saglık kardeş

stellon

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim tema için çok teşekkürederim samsung e840 ta bir tema var camiili böyle oda dediğin gibi sabah akşam gece gündüz ilişkisi içinde çalışan güzel bir tema o temayı bulabilme imkanımız varmı acaba 6300 için

kardeş dediğin temayı biliyorum eğer onu bulursam ya da buna benzer o şekilde başka tema bulursam eklerim

--------------- Ekleme ---------------

eline saglık kardeş

saolun arkadaşlar

navys

Üye
arkadaş sağolasın

Ælbert

Ælbert

Üye
Gardes Ellerine Emegine Saglık Devanı Bekleriz Böyle Bisiy Arıyordum ama nasil aratıcagımı bilmiyorum

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
saol paylaşım içn

stellon

Üye
    Konu Sahibi
sizlerde sağolun arkadaşlar :coold:

TaTToO

Üye
saolasın kardeşim umarım bulursun bulmanı temenni ediyorum yani çok saol

isature

Üye
elinesağlık teşekkürler

jatvalca

jatvalca

Üye
arkadaşın samsungunda olan bi özeliik o zaman baya bi kıskanmıştım
ama şimdi benimde oldu teşekkürler kardeşim

sagopagrup

sagopagrup

Üye
saol kardeşim ben bu temayı biraz deiştirdim ortaya windows xp teması çıktı böle açılırken windows gibi açılıo kapanırken windows kapanır gibi kapanıo ekranda da bu senın verdiğin saate göre deişen su altı teması var.eğer böle temalar bulabilirsen .swf formatlı paylaşırsan süper olur dün aradım böle swf temalar sony ericson için var:(

sercankirik

Üye
çok güzel tema çok beğendim kardeşim

stellon

Üye
    Konu Sahibi
beğendiğinize sevindim arkadaşlar. yorumlarınız için sizler de sağolun. bu temayı bulmam şans eseri oldu yani ayrı bi kategoriden böyle saate göre değiştiğini bilerek yüklememiştim ama güzel bi tesadüf oldu.inşallah yine böyle bişey denkgelirse sizlerle paylaşırım. :)

_teqe_

_teqe_

Üye
Teşekkürler.

lifelines45

Üye
kardeş sagolasın ama ben de 6300 var temayı indirdim fakat tele uygulayamıyorum yeterli hafıza yok diyo telde ne varsa sildim ama yine olmadı...:@

stellon

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sagolasın ama ben de 6300 var temayı indirdim fakat tele uygulayamıyorum yeterli hafıza yok diyo telde ne varsa sildim ama yine olmadı...:@
valla bilemiycem kardeş ben daha önce hiç öyle bi sorunla karşılaşmadım. hafıza kartına temayı atıp direk uyguluyorum sorunsuz bi şekilde. sanırım diğer yorum yazan arkadaşlarda da bi sorun olmamış. sanırım senin telefonunla ilgili bi sorun var galiba :nono: :bilmem:

kemolettin

Üye
sanırım link bozuk
bi bakabilirmisin

Takipçi Satın Al

Üst Alt