6300 Çin Malı Türkçe Dil Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serkanyetik

Üye
    Konu Sahibi
6300 Çin Malı Türkçe Dil Sorunu
Selam Arkadaşlar

6300 çin malı bir telefona sahibim fakat türkçe dil seçeneğinde türkçe karakterlerden

ö ş v.s karakterler görünmüyor bnu düzeltebileceğim herhangi bir kod yazılım v.s varmı yardımcı olursanız çok sevineceğim şimdiden tşkler.

mutlum

Üye
Bendede n96 var çin malı yazıları çok dandik bu çinliler alem adam telefonun kopyasını yapıyor biraz ugrasıpta adam gibi türkçeye çeviremiyor yha :D neyse arkadaşlar bunu düzeltirebilirmiyiz

PHP Warner

PHP Warner

Üye
Flash atıp unicode charset destekli türkçe dil paketi olan yazılımı yükletmeniz gerekiyor.

serg45

Üye
nasl yapacaqz bunu bi açıklama yaparmısınz

atlantis8334

Üye
canım benim ,bir taş attın kuyuya ve hepimizin çıkarmasını bekliyorsun.
bir yardım et lütfen.

alemci_42.tr

Üye
vaLLaha insan biras açıklama yapardı kardeşim.

tuncay05

Üye
bencede insan bi acıklama yapar en azından ...

franklinda

franklinda

Üye
o biraz zor usb flasher kablonuz olacak ki çin den geliyor türkiye de sadece t-tech ve trident bu kablonun üretimini ve satışını yapıyor oda sadece kendi ürünleri için diğer ürünler için kullanım imkanı bulamayabilirsiniz denemedim daha önce bu kablo ile yüklersiniz ve türkçe dil türkiye ye gelen ürüne türkiye de ki distribitör tarafından olduğu kadarıyla yüklenmektedir bunun nedeni de çin firmaları tüm dünyaya ihracat yaparken bunun dil dosyalarının hazırlanmasını ve yüklenmesini yapacak bir alt yapının zerresine sahip durumda değiller t-tech E72 ürünüm var türkçe dil sorunu yok çünkü türkiyede bulunan iki telefon firmasından birinin ürünü de ondan çin firması olsa da türkiyede kendisi birinci elden iş görüyor diğer bir üründe tridentt %100 türk malı olması etken digiphone da sar electronik katkılarıyla bir yere kadar gelmiş durumda bu konuda ve olduğu kadarıyla yetinmek yada distribitör ile görüşmek lazım yada kitapçıkta yada internette bulabilirsin distribitör firmayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt