6300 bluetooth sorun!

Sponsorlu Bağlantılar

bekir007

Üye
    Konu Sahibi
6300 bluetooth sorun!
Daha yeni 6300 aldım bilgisayarıma bluetoothu takıyorum program olarakda BlueSoleil var bunların bütün versionlarını denedim fakat düzgün sonuç alamadım araştırıyorum telefonumu buluyor file transfer yerine giriyorum dosyayı göndermesi için atıyorum fakat hata veriyor gön lmiyor.

--------------- Ekleme ---------------

bilen yokmu yav!!!

ycg35

ycg35

Üye
arkadaşım telindeki bluetooth ayarlarını şöyle yap
Telefon görünürlüğü: hepsi görebilirbunu yap birde bilgisayar sana aitse cihazları eşleştir oda olmadı bluetooth u taktığında otomatik olarak açılıyorsa aşağıdan exit de kendin aç bazen bendede oluyor dosya gönderemiyor hatta bazen bluesoleil telefondaki klasöre bile girmiyor telde klasörün ismini değiştiriyorum anca öle girio bunları bi dene eğer hala sorun devam ederse teknik servise başvur...

gsmelih

gsmelih

Üye
sen bir seyi hatalı yapmıssındır

sukruon

sukruon

Üye
programı kaldır.öyle dosya gönder

yasar2406

Üye
telefonculara baktır

ahmetbaba89

ahmetbaba89

Üye
olum ben de 6300 kulanıyorum ama öle bi sorunu yok

greenmahaou

greenmahaou

Üye
arkdaş sakın telde bişi yok bende blue soleil kullanıodum sürekli ohatıyı veriodu kırdım ensonunda bluetoothu gittim usb kablosu aldım şimdi pc suştten file managera giriom çok ta güzel atıom bluetooth olmamış o pc suite ayrıca pc suit olmadan pc ye blutoothla müzikatma atamssın zaten atsanda bo bi yere düşer

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Arkadaşım hiç bir program indirme bence direk aç ayarlardan hepsi görebilir yap bluetoothu tamamdır.

SsisS

SsisS

Üye
bluesoleil kullanıyorum bende hiç problemi yok çok şükür sen görüneblilirlik ayarlarını kontrol et:oke:

xxxooo

xxxooo

Üye
kardeş pc suit yüklicen

hhssnn

Üye
arkadaşım bluetooth aktarımını telefon hafızasına yaptığı içn belki de telefon hafızası doludur ondan olabilir.

lordword

lordword

Üye
Ya benım cın yapılı bır telefonum var 6300 ama sım kart takıyom telefonum kendı kendıne kapanıyor sızce neden

eQooo

eQooo

Üye
telle alakası yok pcdeki blutotutun ayarlarını kontrol etmen yetrli... ama hiçbişey olmuyosa pc suitle bi de deneyebilirsin...

Symbiont

Üye
blue soleil sakat toshiba bluetooth kullanın basir ve rahat

mc zerem

mc zerem

Üye
telefonculara git

xfelix

Üye
telefonu günçeştir usb kaplosu var Nokia Software Updater programını indir internet olması lasım çok basit

k.erpir

Üye
arkadaşlar wep200 bluetooth kulaklığın e65 ile çalıştığını bir kaç yerden okudum. ebay'den bir tane aldım. elime ulaştı ancak nasıl tanıtacağım konusunda en ufak fikrim yok. yardımcı olabilecek kimse war mı?:vur

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
bence tel ciye qotur beinde bt bozuk

munzuri

Üye
arkadaslar benım telefonda sorun var bluetooth acilmiyor . ( yardim )

Takipçi Satın Al

Üst Alt