6300 AVEA önce paket veriye abone olun hatası ( Lütfen acil yardım )

Sponsorlu Bağlantılar

ekka

Üye
    Konu Sahibi
6300 AVEA önce paket veriye abone olun hatası ( Lütfen acil yardım )
6300 kullanıcısıyım ve gsm operatörüm avea.. Opera mini gibi bazı programları kullanamıyorum önce paket veriye abone olun hatası alıyorum lütfen bu konuyla ilgili ayrıntılı bi çözüm anlatabilrmsnz acil yardım gerekiyor..

karizma_007_07

karizma_007_07

Üye
Bak şimdi operatörünü ara ve ben gprs ayarlarım istiyorum diye söyle ve tlfn modelini söyle ya da operatörünün nosunu aradığında sana seçenek verir gprs ayarlarınızı almak istiorsanız 3 ' ebasın fln olailir, müşteri temsilci le konuş avea nın :oke

ekka

Üye
    Konu Sahibi
avea da sorun olduğunu düşünmüyorum çnkü başka arkadaşın telefonuna taktığmzda bi sorun olmadı.. telefonda birşey var ne yapmam lazım

karizma_007_07

karizma_007_07

Üye
Avea'da sorun var demem, bunları yaparak eski ayarları sil ve yenileri yükle telefonu kapatıp ç ve 5 dakka bekle olması lazım lmadı dielim hadi telefonundaki bilgileri rehber,medya öğeleri gibi bir yere kopyala ve format at ayarlarda fabrika ayarlarına dön var umarım yararlı olmuşumdur

efe3301

Üye
Arkadaşlar bndede aynı sorun vardı ayarlara girin yapılandırma ayarına girin ,
avea internet secin hepsini tamamdır şimdi girin

keskin1996

Üye
saol kardeş

FenerLi-GenÇ

Üye
Arkadaşlar bndede aynı sorun vardı ayarlara girin yapılandırma ayarına girin ,
avea internet secin hepsini tamamdır şimdi girin
Aynen dostum bende öle yaptım ama benimki Nokia 5130 Express Music

- - - Eklendi - - -

Yanlızca Hocam bende internete bağlanmıyordu bende öle yaptım olduda şimdide operayı yükseltmeye çalışıyorum bu seferdede paket veriye abone olun diyor ve bağlantı kullanılamıyor hatası veriyor :hmmm

Misafir - 20661

Benim telefonum nokiac2 ovi giriyorum önce paket veriye abone olun diyor ne yapmam gerekir

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Hangi operatöe ?

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Misafir Bide Geri Dönüş Yapması İmkansız Gibi Bİşi :D

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
9 yıllık hort :D
Anılarım canlandı lan :D o zamanki mobil internet kullanımım çok kısıtlı da olsa sanki daha keyifliydi.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK

Üst Alt