6300 açılmıyor lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

duranserhat

Üye
    Konu Sahibi
6300 açılmıyor lütfen yardım
(nokia 6300) şimdi benn nokıa pc suite programı ile 6300 rm-217 tel yeni versiyonu günceleyeyim dedim ilk başta yükledim sonra kendi kendine tel kapandı ve pc de bağlantı kesildi diye bi yazı geldi ben telden ara kabloyu çıkardım test mode diye bi yazı geldi açıldı hiç sorun yoktu utanmadan olmadı sanırım tekrar atayım dedim bu sefer atıyorken aynı şekilde tel kapandı ve bu sefer hiç açılmıyor ama tuşuna basınca yandaki ışık 1salise yanmadan sönüyor tel açılmıyor ne yapacam tele ne olmuş lütfen yardım edin çok acil

djjoe22

Üye
ne kadara yaptırdın

kaan7878

kaan7878

Üye
format çekerken işlem bitmemiş bu işlemi yaparken bi yerde uzun bir yazı var orayı okusaydın anlardın artık o tel pert format işlemi yaparken hiç bir şekilde pc bağlantısını kesilmemesi lazım ve ya tuş kitlenmemesi lazım

roxson

Üye
acaba tel açıldımı aynı sorun bendede varda acabildiysen banada tarif edermisin sağol

Nissan 350 Z

Nissan 350 Z

Üye
Hard Format At Kardeş :oke:

MeTHaN1453

Üye
hard formatı yemiyor yada ben yapamadım :(

hemax

Üye
arkadaşım senin tele hard format atılamaz çünkü hard format s60 tellerde olur ama senin tel s40.artık senin telini dead format var o kurtarabilir bunun programıda phoneix ancak onunla yeni sürüm atarak kurtarabilirsin yok ben bunu yapmam diyosan ancak servis kurtarır

uzman0202

Üye
Arkadaslar hard format deyip duruyunuz en yakin teknik servise götür yazilim yüklesin fazla kurcalama tek care teknik servis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt