6300 a format atmamız mumkunmu

Sponsorlu Bağlantılar

oncu_gamzeli

oncu_gamzeli

Üye
    Konu Sahibi
6300 a format atmamız mumkunmu
arkadaslar 6300 a format atmak mumkunmu bilginez varsa yardımcı olun simdiden tesekkürler:agla:agla:agla:agla

• Beğen
Tepkiler: D.BAKIR

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
ewet mümkün

By_cepcep

Üye
Fabrika ayarları geriye yükleyebilrsin

tsubasa

tsubasa

Üye
ancak hafıza kartına format atabilirsin

54k4ry4

Üye
telefonun ayarlar kısmından fabrika ayarlarını geri yükle de....
hafıza kartının üzerinde seçenekler den hafıza kartını biçimlendir de .
ve ilk günki gibi sıfır 6300 ın olsun ..

Atakan

Atakan

Üye
telefonun ayarlar kısmından fabrika ayarlarını geri yükle de....
hafıza kartının üzerinde seçenekler den hafıza kartını biçimlendir de .
ve ilk günki gibi sıfır 6300 ın olsun ..
ama bu adam acemi içindekileri yedekle

26oguz26

Üye
*#7370# yazarak format atabilirsin telefon rehperini kopyalamayı unutma

dreamsboy

dreamsboy

Üye
Ben yok die biliyorum :D çünki 6300 falash ancak fabrika ayarlarına döne bilirsin hard format atmak için yazılım lazım bildimkadarıyla yani hard format kendi imkanlarınla atamazsın atsanda geri yükleyemezsin

serkanet

Üye
ipodun varsa usb kablosu 6300 ile aynı tak nokia software updaterle flashı at sonra nemesisten dil kodunu gir işte bu kadar arkadaşım kendi imkanınla da atabilirsin boşa para vermene gerek yok

dooqle

Üye
nokia software updaterle flashı nerden bulucazz hocam yow.. benım de 1 tane 6500 clasıck teLım war... hard format lazım ... # msj. falan cok sık qlıyor bana. qeLdıqınde de donup kalıyorr.. teL bataryasını cıkarıp takmak qerekıyorr.. .!! !! Sorun sence ne olabılır !! ??!!

srknrn

Üye
nokia 6300 marka telefon kullanıyorum şu son günlerde makine iyice sapıtmıştı dakikada 1 kendi kendine kanıp açılıyordu interneti aradım taradım bişi bulamadım bu sorunu yaşıyan arkadaşlara çözümü söylüyorum *#7780# bu kodu teleon açıkken girin fabrika ayarlarına dönmüş olacaksınız...
not : telefon ayarlarına telefonun kendi ayarlarından girmeyin nekadar denerseniz deneyin sözde fabrika ayarlarına dönmüş olursunuz verdiğim kod en sağlamı hadi geçmiş olsun :)

TELEFONCU39

TELEFONCU39

Üye
çok teşekkür ederim bana bir ders verdin

RaFi_4115

RaFi_4115

Üye
arkadasım valla en iyisi ve en kesin olanı versiyon yenilemektir bence pc suite programını yükle ondan bence hemen versiyon yükle ama pc suite programı türkçe olsun sonra telefon ingilizce falan oluo bide dil kodlarınla falan uğraşmazsın...

_-_-_-ahmet-_-_

_-_-_-ahmet-_-_

Üye
Ewet format atılması mümkün

crazyrapci.06

Üye
arkadaşlar bn direk yazılım atıyorum hafıza kartına indirdim ondan telefona format attım sıfır gibi oldu buyrun ling

şeker tanesi

Üye
hafıza kartındaki resimler müzikler sonra mesajlar falan gider mi fabrika ayarlarını geri yükleme yapınca birde telefonumdan hiç ses çıkmıyor buna yarar mı acaba ya yardım edin nolur

savaş ay

Üye
Kardeş *#7780# yi dene kardeş s40 ın qeleninde işe yarıyor ama 6300 da yararmı bilmem...

chatlaq_izmitli

chatlaq_izmitli

Üye
telefon kapalıyken *3 yes tuşlarına basarak teli aç nokia yazısı gelene kadar basılı tut yeter

celibar

celibar

Üye
hafıza kartındaki resimler müzikler sonra mesajlar falan gider mi fabrika ayarlarını geri yükleme yapınca birde telefonumdan hiç ses çıkmıyor buna yarar mı acaba ya yardım edin nolur

fabrika ayarlarına dönmeyi dene ama işe yaşayacağını sanmıyorum.çünkü fabrika ayarları sadece tel ayarlarını sıfırlar diye biliyorum.en garantilisi telin yazılımını yeniden yükle.yazılımsal hataları giderir.diğer soruna gelince hafıza kartına format atmadığın sürece hafıza kartında resim, müzik, mesajlarına bir şey olmaz.

Üst Alt