6300 3gp sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

tmusaoglu

Üye
    Konu Sahibi
6300 3gp sorunu
Arkadaşlar merhaba. 6300 3gp video formatını izlemek için hangi program lazım. Siteden aradım bulamadım. Yardımcı oluşp link verirseniz sevinirim.

bjkfowler

Üye
arkadasım 6300 zaten 3gp yi destekliyor bi yanlısın olmasın sakın

tmusaoglu

Üye
    Konu Sahibi
Hayır açmıyor dosyaları :S

anka renef

Üye
kardeş çözünürlüğü yüksektir videonun ondan açmıyordur onu düşür programla

ycg35

ycg35

Üye
3gp nin boyutu nedir bilmiyorum ama s40 larda 3gp oynatma içn bir sınır var diye biliyorum snn teline 3gp formatında bir film attığını düşünerek yazıyorum yanlış anlaşılmasın 85-90 mb mi öle bişey sınırı var diye biliyorum 6300 3gp oynatıyor ztn ama eğer film fln attıysan belli bir sınırı var bunun dışında başka sorun çıkarmaz eğer yinede sorun çıkarıyorsa sorun telefondadır servise götürmen gerekir :ok2:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
nasıl acmıyor desteklyor..

fahani

Üye
bende 6300 kullanıyorum 3 gp açıyor fakat dosyaları direkt olarak telefon hafızasına attığı için (doğal olarak 5 megabayttan fazla almadığı için) açamıyorsun...

jatvalca

jatvalca

Üye
bende 6300 kullanıyorum 3 gp açıyor fakat dosyaları direkt olarak telefon hafızasına attığı için (doğal olarak 5 megabayttan fazla almadığı için) açamıyorsun...

evet arkadaşın dediği gibi tel hafızası az
hafıza kartına 3gp film atıp seyrediyoduk

yasirarslan

yasirarslan

Üye
Abi kesinlikle destekliyor istersen bir servise göster

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
6300 3qp kesinlike açar eğer sen format değiştirmek istiyosan total video converter kullan tavsiyemdir :coold:

GrabellA

GrabellA

Üye
ne saçmalıon la sen açıyo

A1234567A

A1234567A

Üye
mrhb arkdşlr

--------------- Ekleme ---------------

benim var 6300 3gb yi destekliyor senin yanlışın var

toplar

sktmn ibnlr
Lafını bil lan

mevlana er

Üye
açması lazim bence de bi yanlışın var hem zaten kendi çektiği videolarda 3gp iyi bak iii

Takipçi Satın Al

Üst Alt