Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6300 3gp sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
tmusaoglu
Üye
Konu Sahibi
6300 3gp sorunu
Arkadaşlar merhaba. 6300 3gp video formatını izlemek için hangi program lazım. Siteden aradım bulamadım. Yardımcı oluşp link verirseniz sevinirim.
bjkfowler
Üye
arkadasım 6300 zaten 3gp yi destekliyor bi yanlısın olmasın sakın
tmusaoglu
Üye
Konu Sahibi
Hayır açmıyor dosyaları :S
anka renef
Üye
kardeş çözünürlüğü yüksektir videonun ondan açmıyordur onu düşür programla
ycg35
Üye
3gp nin boyutu nedir bilmiyorum ama s40 larda 3gp oynatma içn bir sınır var diye biliyorum snn teline 3gp formatında bir film attığını düşünerek yazıyorum yanlış anlaşılmasın 85-90 mb mi öle bişey sınırı var diye biliyorum 6300 3gp oynatıyor ztn ama eğer film fln attıysan belli bir sınırı var bunun dışında başka sorun çıkarmaz eğer yinede sorun çıkarıyorsa sorun telefondadır servise götürmen gerekir
Doğuş Pertez
Admin
nasıl acmıyor desteklyor..
fahani
Üye
bende 6300 kullanıyorum 3 gp açıyor fakat dosyaları direkt olarak telefon hafızasına attığı için (doğal olarak 5 megabayttan fazla almadığı için) açamıyorsun...
bende 6300 kullanıyorum 3 gp açıyor fakat dosyaları direkt olarak telefon hafızasına attığı için (doğal olarak 5 megabayttan fazla almadığı için) açamıyorsun...