6280 ekran.kızak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efsanegamma

Üye
    Konu Sahibi
6280 ekran.kızak
slm arkadaslar burada henüz yeniyim konumu dogru yeremi actım bilmiyorum ama yanlıs yere actımsada özür diliyorum arkadaşlar benim sorunum su dün akşam 6280in kabını deiştiriyim derken kızagını kırdım telefonun kızagı komple kırıldı güya onu kendim tamir edece mdiye cabalarken oradaki ekranın fişini gevdirmişim tel acıldıında ekran bembeyaz hiç yazıyok.sizden sorum su arkadaşlar ne yapabilirim.kızak fiyatı ve ekran fiyatı ne kadar dır baska neler yapabilir bu teli düzeltebilirim..Yardımlarınızı görüş önerilerinizi bekliyorum.İyi forumlar arkadaslar ..

larca

Üye
1.sen ekran fişini gevdirmemişsin film yıpranmıştır oda 30 lira bende 6280 kullanıyorum vede yazıların gelmemeside filmden kaynaklanıyor vede birkaç gün sonra kameranda çalışmayacak sana 100 lira gibi bir masraf çıkar aynı sorunu zamanında bende yaşadım ama senin gibi deil

dsilence

Üye
bu telefon tam bir baş belası arkadaşlar . biran önce kurtulun ondan benimkisinin de ekranı kararmıştı garantide yapıldı şimdi yine aynı arıza böle dandik cihaz görmedim.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bende de oldu hemen elden çıkardım sizde kurtulmaya bakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...