6280"de Msn Ve Web Browser..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

teomanonur

Üye
    Konu Sahibi
6280"de Msn Ve Web Browser..
Arkadaşlar öğrenmek istediğim şu 6280"de sorunsuz bi şekilde mesela s60 telefonlardaki gibi msn ve web bowser çalıştırabilirmiyiz...? Ayrıca bu programları çalıştırırken aynı zamanda mp3 veya radyo dinleyebilirmiyiz..?

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Java tabana sahip olduğundan *.Jar/Jad uzantılı uygulamalar çalışır. Java için MSN var fakat Web Browser var mı onu bilmiyorum.. Java telefonlarda da arka planda uygulama çalışmıyor diye biliyorum.

duygu.sahin

Üye
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; Apr 30 2006, 03&#58;49 AM) [post=325659]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Java tabana sahip olduğundan *.Jar/Jad uzantılı uygulamalar çalışır. Java için MSN var fakat Web Browser var mı onu bilmiyorum.. Java telefonlarda da arka planda uygulama çalışmıyor diye biliyorum.
[/b][/quote]

bende bi 6280 kullanıcısıyım yeni aldım telefonumu daha önce 6260 kullanıyordum msn kullanıyordum ama buna nasıl yükleyebileceğim bilmiyorum nereden temin edebilirim bana bu konuda yaradımcı olursanız çok sevinirim

iOS Developer

iOS Developer

Üye
valla arkadaşım bende denedim 6131 de java tabanlı yani s40v3 sisteme sahip programlar yukledim bir turlu çalıştıramadım...eğer çalıştırabilen olursa bizede öğretsin...

sonerbabaslan17

Üye
arkadaş ben anlattım bunun nasıl olacagını ama cevapla dedim sayfa görüntülenemiyor dedi valla ikinci kere yazmak zor geliyo.hala isteyen varsa yazsın sora anlatim.ok bye

matrak29

Üye
yok arkadaşlar olmaz her türlü denedim ben

panculli

Üye
evet bende denedim messenger çalışmıyor

dreamgirls

dreamgirls

Üye
arkadaşım bende 6280 kullandım, ceptemsn sitesinden indirceksin msn programını. benim bi tek o msn programı çalıştı 6280de. sorunsuz...;)
ama pc'ye indiremiyosun, telefondandan indirmen gerekir, ve indirirken knt gidiyo ama değer. kullanırken sorun çıkmıyo en azından...;)

SAKARYALI

Üye
tskr

redsnake52

redsnake52

Üye
bende 6300 war walla calisyor kardes ben bluetooth ile bagladim telefonu nokia p suiteden uygulama yuklersen oluyor kardesler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt