6270&6280 Sİzce?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HaRuN45

Üye
    Konu Sahibi
6270&6280 Sİzce?
merhaba beyler bu iki telefondan birini alacam ama bi türlü karar veremedimmmm.
sizce hangisi ve neden?????????
yardımlarınız için saolun çünkü telefon almamda etkli olacakk

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Nokia 6280

RockFord Fosgate

Üye
gerek ozellık gerek tıp bakımından tabıkı 6280!!!

HaRuN45

Üye
    Konu Sahibi
6680 ama ne farkı var yada onu seçmendeki sebeb ne onuda sölersen ii olur

BOSCH

BOSCH

Üye
6280 yada N70 (düşün istersen)

ocu77

ocu77

Üye
Valla 6280 iyi hoşta tele symbian koymamışlar be abicim.Yükleyeceğin oyun program javayla kısıtlı kalacak ama yok ben istemem symbian dersen durma hemen al derim ben..Bu arada 6280 varken 6270 alma bence bi zahmet ama karar yine senin.Tercihine saygı duyarım.

seerkan77

Üye
telefonun resim özelliği çok iyi ama video kayıtta 6630 veya 6680 den farkı yok zaten symbian olmayan teli kaldır at bide zil seslerinde çok seçici wav bi çalıyor bi çalmıyor ne bileyim böyle bi telefonda symbian olmazmı adamlar kafayı yedi

gknky

gknky

Üye
6280 tabikiiii
. ... .

seerkan77

Üye
bu ara bence 6680 e dewam

zoom

Üye
6280

tip, video daha iyi

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Görünüm, video ve 3G için 6280 alınır.

scelimxx

Üye
arkadasım diyorsanki benim telde ses çok iiyi çıkacak ozaman 6270 çünkü stereo (çift hoparlör) kaliteli ses veriyor..ama ben aldım memnun değilim neden mi çünkü ben symbian olmadığını bilmiyordum alalı surda 1 ay oldu telefon hakkında hiçbişi bilmiyordum ama simdi bu s40v3 olan 6270e program araya araya bütün tellerin ne olduğunu hangi telin hangi proları desteklediğini öğrendim simdi baska bi tel arıyorum n73 düşünüyorum biraz fiyatı düşsünde :))teli 650 aldım simdi 500 alıyolar benden ikincielini

teomanonur

Üye
6288 çıktı dikkatine...

carandiru

carandiru

Üye
arkadaşım kesinlikle 6270 tavsiye ederim 2 hoparlör seni baya bi tatmin edicek zaten 6280le arsında tipten ve 3g den başka hiç fark yok iyice araştır farkı gör yok 3g olsun diyosan onu zaten lisansını turkcell aldı şuan ve hiçde ucuza kullandırmaz bunu bil tabi yine senin biliceen bişey

6270:oke:

bhyreisal

Üye
valla kardeş ben 6270 kullanıyorum onu kullanan bi arkadaşın varsa söyle son seste bi şarkı açsın onu dinledikten sonra fikrin daha çok netleşecektir 3g konusunda carandiru ya katılıyorum özellik bakımından fazla bi fark yok ama fiyat bakımından var sybian olmaması çok kötü ama olsun yine de çok şık bi telefon ayrıca N series e kıyasla müthiş derecede hızlı ama tabiki karar senin... ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt