Telefon Tavsiyesi 6260 slide mı yoksa 6220c yoksa n79 mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

george_13

Üye
    Konu Sahibi
6260 slide mı yoksa 6220c yoksa n79 mu?
Arkadaşlar sizce hangisini alayım bride 6260 slide türkiyede satışta mı bi bilginiz var mı acaba?

YsF_90

YsF_90

Üye
6260s s40 versiyon 6220c ve n79 s60 v3 biliyorsundur bunları zaten. senin tercihin hangisi olur bilmem ama s60 v3 daha kullanışlı bana göre. ayrıca özellik olarak bakılırsa n79 en güzeli bana göre. 6220c nin eksiği wi-fi yok. tabi bide n79'un tuşlarına alışmak zor :) özellik olarak yakın telefonlar artık zevk işe girer o da sana kalır :)

george_13

Üye
    Konu Sahibi
6260 slideyi türkiyede bulabilirmiyim symbian almak istemiyorum pek elimde n73 var çok yavaş beni bıktırdı o yüzden soruyorum 6260 slide yi

Kingmortall

Kingmortall

Üye
n79 güzel telefon

JayJayyy

Üye
n79 derim.

YsF_90

YsF_90

Üye
türkiyede bulurmusun bilmiyorum normalde internetten telefon piyasasını takip ederim az çok şimdiye kdaar hiç görmedim varsa da bilmiyorum

george_13

Üye
    Konu Sahibi
tavsiyeler için saolun başka önerisi olan var mı

onurerer

Üye
N79 Tavsiyemdir kullanıyorum çok memnunum, tuşlarına alışmak gibi bir sorunum da olmadı kişiden kişiye değişir tabi..

XperiaArcS

XperiaArcS

Üye
Bence 6220c ile n79 arasında düşünmelisin. Genel bakıldığı zaman eşit telefonlar senin zevkine kalmış fakat biraz daha ayrıntıya girersek 6220c kamerası n79 dan daha iyi. n79 daysa wi-fi var. Ben fotoğraf çekerim diyorsan 6220c yok ben internete girerim diyorsan n79. Tabi şunu eklemek lazım wi-fi ağını heryerde bulamazsın çok işine yarayacağını sanmıyorum.

futbol123

futbol123

Üye
n79 tabiki yada n95

asigsasi

asigsasi

Üye
6260 slide s40 telefonların en iyisi fakat ben ankarada 30 adet telefoncuya sordum bulamadım tek bulabileceğin yer internetten satış yapan sitelerde bulursun ancak

sero58

Üye
n79.

i-gencer

Üye
n79 1 senedir kullanıyorum.hiçbir eksiği yok wi-fi ile msn facebook internette dolaşma kamera müzik dinleme kalitesi 3 boyutlu n-gage oyunlar bunun gibi vs...hiç düşünme n79 gibi telefon bulamazsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt