6233 ve 240x320 Ekranlı Telefonlar Dev Oyun Arşivim

Sponsorlu Bağlantılar

seksat59

Üye
emrah abi bana 6600 için uzaktan kumanda programı bulurmusun ALLAH RIZASI İÇİN bütün sitelere baktım var ama bozuk sana güvendiğim için sana söylüyorum simdiden çok saol

Maaay

Üye
emrah sensible eklicem demiştin ne oldu?

süperismail

süperismail

Üye
paylaşım için saol

TheSims

TheSims

Üye
Tşkkrler.

nori

nori

Üye
saol kardeş

emrerota

Üye
usta senden bir oyun isticem
driver undergrand L.A
bulabilirsen sevinirim

engin0707

Üye
Usta eline koluna sağlık oyunlar süper bir de Real Football 2008 : European Tournament (HD Game) oyununu bekliyorum henüz çıkmadı sanırım 1 haftaya çıkar yazmışsın bir yardım eder misin?

timsah35

Üye
yaaa müdür arşivler çok güzelde daha önce indirip oynadığım oyunları şimdi indirdiğimde yada daha önce indirdiklerimi bilgisayar farklı bir formatta görüyo o klasik nokia maneger formatı(yeşil mavi kutucuklar) çıkmıyo programı tekrar tekrar kurdum ama olmadı oyunlarda hep bi dünya farklı dosyalar var ve buyüzden tele yükleyemiyom tel 6300 bana bi yardımcı olun kafayı yemek üzereyim.....

giyaseddin

Üye
TİMSAH 35 BİLGİSAYARINA WİN-RAR YÜKLE:oke:

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
yaaa müdür arşivler çok güzelde daha önce indirip oynadığım oyunları şimdi indirdiğimde yada daha önce indirdiklerimi bilgisayar farklı bir formatta görüyo o klasik nokia maneger formatı(yeşil mavi kutucuklar) çıkmıyo programı tekrar tekrar kurdum ama olmadı oyunlarda hep bi dünya farklı dosyalar var ve buyüzden tele yükleyemiyom tel 6300 bana bi yardımcı olun kafayı yemek üzereyim.....

Sorunun yanıtı ilk mesajda saklı. Kolay gelsin.

engin0707

Üye
Usta benim soruma da bi cevap versen...

wsx

Üye
Nate Adams FreeStyle MotoCross

bu oyunu yenıden upload edebilirmisiniz acaba :O

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Usta eline koluna sağlık oyunlar süper bir de Real Football 2008 : European Tournament (HD Game) oyununu bekliyorum henüz çıkmadı sanırım 1 haftaya çıkar yazmışsın bir yardım eder misin?

Bu oyun java versiyon olarak henüz çıkmadı ama çıkmayabilir de. Çıkarsa hemen ekleyeceğime emin olabilirsiniz.

Arkadaşlar sorularınıza yanıt vermekte gecikiyorum ama bu ayın 28'inde çok önemli bir Kamu Personeli Seçme Sınavı'm var, beni bu tarihe kadar idare edersiniz herhalde? O kadar kredimiz yok mu? :)

worrior_

Üye
ayvallah dostum..

--------------- Ekleme ---------------

ömjhjkhujj..:

engin0707

Üye
Bu oyun java versiyon olarak henüz çıkmadı ama çıkmayabilir de. Çıkarsa hemen ekleyeceğime emin olabilirsiniz.

Arkadaşlar sorularınıza yanıt vermekte gecikiyorum ama bu ayın 28'inde çok önemli bir Kamu Personeli Seçme Sınavı'm var, beni bu tarihe kadar idare edersiniz herhalde? O kadar kredimiz yok mu? :)

Tamam saol arkadaşım...

_teqe_

_teqe_

Üye
Başarılar diliyorum emrah.

ultraslan07

ultraslan07

Üye
başarılar dostum umarım kazanırsın

qwertq

Üye
Kardes Ben Rabidshraden Indiremiyorum.4 Hane Yazıyor Zaten Ama Problem Oluşuyor.bi Yardım Etseniz_?

erroll30

Üye
merhaba emrah kardeşim.3510i telefonumda oynadığım bir kaç oyunun 6300'a uygununu bulamadım.oyunlar:hudson blade,medival combat,gladiator,shadow fighter.eğer bulursan sevinirim.şimdiden teşekkur ederim.

--------------- Ekleme ---------------

Ayrıca sınavında başarılar diliyorum.

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar. Sınava girdik, sınav da biz... :D Bu tarihten itibaren site ile daha yoğun ilgileneceğim.