6233 ve 240x320 Ekranlı Telefonlar Dev Oyun Arşivim

Sponsorlu Bağlantılar

CHoCoL4T3

CHoCoL4T3

Üye
saol abi yine döktürmüşsün

zendar_23

zendar_23

Üye
gercekten cok guzel olmus ellerine saglik

sfhyjtfs

sfhyjtfs

Üye
Öncelikle sana çoookkk teşekür etmek istiyorum.
Bugün internette cep telefonum(nokia 6131) içn oyun ararken buldum bu konuyu ve siteyede hemen üye oldum baştan sona kadar okudum ve beğendiklerimi indirdim.Hiçbir sorunla karşılaşmadım oyunlar takır takır çalıştı .
Bu süper hatta olağanüstü, manyak paylaşımlarındn ötürü sana teşekürü bir borç bilirim.:)

emrerota

Üye
usta senden bir oyun isticem
driver undergrand L.A
bulabilirsen sevinirim

guardian_cj

Üye
kardes bana da pokemon yellow'un 240x320 versyonunu bulabilirmisin cok aradım bulamadım
sen de bı el atsan

kardes bı de konuyla pek alakası olmayacak ama bır sey soracam 6233 kullanıyorum telefona 1 mb'tan buyuk oyun atamıyorum. deneyınce dosya telefona yüklemek için cok büyük diye br hata weriyor(telefonda 14mb bos hafıza oldugu halde)

cideliserseri

Üye
yha abi bnm tel 5300 ekran boyutları 240-320 hafıza kartımda 1gb ama oyunları açamıorum yardımcı olabilirmisiniz bazıları oyuna girio oyun başlamadan donuo oyunlarda çok güsel görünüo yardım edebilirmisiniz ltfn

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
kardes bana da pokemon yellow'un 240x320 versyonunu bulabilirmisin cok aradım bulamadım
sen de bı el atsan

kardes bı de konuyla pek alakası olmayacak ama bır sey soracam 6233 kullanıyorum telefona 1 mb'tan buyuk oyun atamıyorum. deneyınce dosya telefona yüklemek için cok büyük diye br hata weriyor(telefonda 14mb bos hafıza oldugu halde)

Bluetooth cihazıyla 1 mb'tan büyük oyun atamazsın. Ancak Nokia'nın data kablosunu telefonuna takarsın, veri saklama modunda bağlanırsın. Sonra da flash belleğe dosya atar gibi telefonuna atarsın oyunları. Ama bildiğim kadarıyla 1 mb'tan büyük oyunları bozuk dosya olarak görüyor bizim telefonlar. Yani telefonuna atsan bile "desteklenmeyen dosya biçimi" şeklinde tanımlayacak ve oyun açılmayacaktır.

İkinci yöntem de kart okuyucu ile direkt hafıza kartına atmandır.

yha abi bnm tel 5300 ekran boyutları 240-320 hafıza kartımda 1gb ama oyunları açamıorum yardımcı olabilirmisiniz bazıları oyuna girio oyun başlamadan donuo oyunlarda çok güsel görünüo yardım edebilirmisiniz ltfn

Ekran donması o oyunun telefonuna uymadığını gösteriyor. Ancak bu her oyunda olmuyordur değil mi? Bazı oyunlarda oluyorsa.. Yukarıda dediğim gibi. Ancak tabi, sonuçta benim eklediğim oyunlar 6233, 6300, 6280 gibi birbirine uyumlu modellerde sorunsuz çalışıyor. Yine yardımcı oluruz ama sen konuya cevap yazan 5300 kullanan arkadaşlarla konuşursan daha net bir bilgi alırsın.

Diğer sorulara da yanıt vereceğim merak etmeyin, ayrıca istediğiniz oyunlar eklenecektir.

daniel25

daniel25

Üye
abi tek kelime ile süpersin sana söylenecek söz bulamıyorum başarılarının devamını diliyorum

guardian_cj

Üye
saol emrah44

ultraslan07

ultraslan07

Üye
oyunlara aramı verdik :D

CHoCoL4T3

CHoCoL4T3

Üye
abi N72 aldım artık 240x320 o güzel oyunlarından mahrum kalcam... :agla

berenbaba

Üye
HD OYUNLARI MERAKLA BEKLİORUM KARDEŞİM..... AMA 1 SORUM OLACAK BU HD OYUNLAR KESİN ÇIKCAKMI S40 WERSİYONU MERAK ETTİM ÇIKMAZ GİBİ GELİO :( BÜTÜN GÜZEL OYUNLARINDAN DOLAYI TEKRAR TEŞŞEKKÜR EDİORUM AYRICA :pro:

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
HD kalitesinde çıkmaz tabi de en azından 3D kalitesinde bekliyorum.

yemin001

yemin001

Üye
kanka eline sağlık süper bir arşiv olmuş daha önce böyle bir arşiv görmedim ne ararsan var teşekkurler devamını bekliyoruz benim telefonum N95 :sn::oke::oke::oke::oke:

zoan

Üye
teşekkürler

darkking70

Üye
çok teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

Ekleyeceğim 10-15 oyun kaldı arkadaşlar. Onları da yarın ekleyeceğim. Aslında çok oyun var da ben sizlere 3D oyunlar ağırlıklı, grafikleri kaliteli oyunları ekliyorum ve tabi en güzel olanlarını.

Yarın ekleyeceğim oyunların ismi şunlar :

Asphalt 3 3D
Coverts Ops 3D
Karma Fighter
Midnight Pool 3D
Playman World Soccer 2D
Rafa Nadal Tennis
Real Madrid Extreme Pinball
Sketcer
Splinter Cell CT
Tour de France 2007
Jordi Tarres (Motosiklet ile cambazlık, güzel oyun)
Real Football 2006
Coaster Rush 3D
Gameloft American Gangster (s40 nokia versiyonu henüz çıkmadı, s60'ın178x208 versiyonunu veriyorum)
+ Sürprizler olabilir

Not : Okey'in 240x320 versiyonu sanırım yok onun için fazla aramayın derim ama Japon usulü okey oynamak isterseniz bulabilirsiniz. Majihong gibi bir ismi vardı. :)

İkinci not : Oyunların önizlemele resimleri de eklenecektir. Böyle anlamsız geliyor biraz. İsimleri görenler sıradan oyunlar olduklarını düşünebilir bunu gidereceğiz.

Birkaç Oyun Görüntüsü

Alonso Racing 3D

Asphalt Urban GT 2

Need for Speed Carbon 3D

Gotham Racing

Kobe Bryant Pro Basketball 2008

Red Bull X Fighters (Sizi esir alacak oyun)

Covert Ops 3D

Juiced 2 3D

Jordi Tarres Trial Master

High Speed 3D

Fight Night Round 3 3D

Final Fight

Link yok:bilmem:

eryaho

Üye
bravo eline sağlık...

vuralasıl

Üye