6233 ve 240x320 Ekranlı Telefonlar Dev Oyun Arşivim

Sponsorlu Bağlantılar

eemree__

Üye
kardeş ben sana diyecek bişey bulamıyorum melmekette ne kadar güzel oyun var hepisini birlemiş buraya koymuşun helal sana her babayiğidin harcı değil valla ha tebrikler walla.bendede 6720 var tel çok güzel fakat sis ve nth yerine sisx açıyor buradanda söleyeyim eğer bu telden kullanan arkadaşlar tema yüklemekte sıkıntı yaşıyorlarsa sisx uzatntılı temalar bulup yüklesinler ama oda çok az bulunuyor..nese çok gevezelik ettim amacım ben çok uğraştım tema için diğer arkadaşlar uğraşmasın...

metalq

Üye
abi emeğine yüreğine sağlık pmden msnimi ekler misin??

k4rt4ll

Üye
hLL 0lsun KArdes vaLLa:D

truktias

Üye
oyunların süper baıları bazen hata verio ama ynede tşk herşey için

ek1c1

Üye
bayadır takip etmiyorduk emrah ellerine sağlık bir de şu mail işin devam ediyorsa eklersen sevinirim.

[email protected]

sadaw23

Üye
güzel kardeşim nasıl indirecez yardım edermiisn dosya yada bunun gibi şeyler indiremiyorum çözüm senden haber bekliyorum ben iyi günler

ozen122

Üye
kardeş linklerin hepsi hata veriyo bi zahmet ilgilen bizi ugraştırma

gocamacir

Üye
Emrah Kardeş Öncelikle Bu Dev Sunumunu Tebrik Ediyorum.Ve bütün sayfaları okuduktan sonra bi kaç bişide ben yazayım.

Öncelikle hiç bir ölü link görmedim bi tek GameLoft Paketi siteden silinmiş yada link ölmüş büyük ihtimalle yanlış hatırlamıyorsam sayfa 49 olması lazım onu incelersen tekrardan upload yapıp sunarsan çok sevinecem.

2. olarak ben n-gage oyunları hastası biriyim ve ne kadar gameloft oyunu varsa hepsini indirdim denedim ve çok takdir ediyorum seni :)

Bu arada paylaşımlarının devam edeceğinin haberini vermişin [email protected] eklersen sevinirim.

Hayatında yaptığın en güzel iyilik bu olsa gerek :P

Seyit Ali Reis

Üye
teşekkürler oyunlar için

ozen122

Üye
yaaa arkadaşlar bende neden hata veriyo rapid eror yazıyo alla alla

halil96

halil96

Üye
sağol...

Xiano

Xiano

Üye
ben rapid den hiç bir dosya indiremiyorum. siteye yüklemeniz mümkün mü?

woxex1990

Üye
:alkisgüzel olmus tebrikler

Reqqer

Üye
eline sağlık ama indirme için alternatif link koyaaydı daha iyi olurdu.

candan4293

Üye
çok teşekkürler valla

futbol123

futbol123

Üye
teşekkurler

--------------- Ekleme ---------------

saolasın

G7D

Üye
mükemmel bir paylaşım ancak rapid yerine başka bir siteye yükleseydin çok daha güzel olurdu... rapid 2-3 dosyadan sonra sapıtıo bedava kullanıcılar için...

Fight Night Round 4!!!!

240x320 s40 telefonlar için. uzun uğraşlar sonucu buldum ve herkesle paylaşma ihtiyacı duydum

pardon arkadaşlar yanlış yazdım işte link:

sawmar123

Üye
yok hacı yha böle site olamaz olmamalı valla aradığım herşeyi buluyorum :D yeter yha :D biraz eskisi gibi site site aramak istiyorum ama yok herşey var :D burda :D

sewkart

Üye
kardeş link error eriyor bana yardımcı olabilirmisin msn adresim [email protected]

gokoleyte

gokoleyte

Üye
teşekkürler