6233 ve 240x320 Ekranlı Telefonlar Dev Oyun Arşivim

Sponsorlu Bağlantılar

giyaseddin

Üye
:D coğu oyun calısıyo ama jar dosyası benimkide menu filan acılıyo yarısa girmiyor sadece

maviturk35

Üye
Cok Harika Bi Calısma:)

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
:D coğu oyun calısıyo ama jar dosyası benimkide menu filan acılıyo yarısa girmiyor sadece

Oyuna giremiyorsan çalışmıyor demektir. Menüye girmenin bir anlamı yok. Öyle olsa google'dan indir indir bak resimlerine.. :D

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar dayanın çok yakında 100. sayfayı da deviriyoruz. Bakalım kime kısmet olacak.. :)

murat2323

Üye
şimdi bu nfs nin 3d si çıkmadı mı s40 için ben bulmuştum isteyen varsa upload edebilirim

kcc363

Üye
real football 2008' i bula bilir misin emrah abi benim arkide var da ama s60 lı 7 mb lık bi oyun grafikleri muhteşem eğer s40 içinde varsa koyar mısın?

percival

Üye
HACI HARİKASIN BEN CE DURMA DEVAM ET BEN TÜM KTÜ KAMPÜSÜNÜ İNDİRTİCEM BURDAKİ OYUNLARI :::d

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
şimdi bu nfs nin 3d si çıkmadı mı s40 için ben bulmuştum isteyen varsa upload edebilirim

Arkadaşım hep ben buldum isteyen varsa upload edebilirim diyorsun. Sende varsa upload et herkes faydalansın. İstek üzerine mi çalışıyorsun. Biz bu kadar oyunu istek üzerine mi koyduk. Yani bunu sormana gerek yok ki nfs 3d'ye hayır diyecek adam var mı? Yalnız Undercover 3D olacak diğer nfs oyunlarının değil.

real football 2008' i bula bilir misin emrah abi benim arkide var da ama s60 lı 7 mb lık bi oyun grafikleri muhteşem eğer s40 içinde varsa koyar mısın?

İstediğin oyun ilk sayfada mevcuttur. Ama senin bahsettiğin HD, yani yüksek kaliteli-çözünürlüklü oyunlar, bunlar s40 için çıkmıyor. Diğer 3 boyutlu olanını da dediğim gibi ilk sayfada bulabilirsin.

HACI HARİKASIN BEN CE DURMA DEVAM ET BEN TÜM KTÜ KAMPÜSÜNÜ İNDİRTİCEM BURDAKİ OYUNLARI :::d

Eyvallah..:)

murat2323

Üye
nfs undercover

240x320 (Nokia):
alternatif link :

ultraslan07

ultraslan07

Üye
uygulama hatası verior

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
nfs undercover

240x320 (Nokia):
alternatif link :

Bu oyun NFS Undercover'ın 3D'si ama versiyonu S40 v3 değil. Ya S60 ya da başka marka telefonlara uyumlu. 6233, 6300, 5500, 6280, 6131 gibi telefonlarda çalışmaz. Bunu daha önce görmüştüm ama hata verdiğim için upload etmedim. Sen hangi telefonda denedin bunu kardeş?

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
:::Top Gear: The Mobile Game:::
"Gameloft"

:::Block Breaker Deluxe 2:::

Verdiyse daha önce özür...

Ekli dosyalar

muzyy

Üye
eline sağlık müdür 100 sayfanın 100 ünü de okudum..roman olsa okumazdım..

komikaslan

Üye
kardeş çok teşekkürler emeğe saygı

murat2323

Üye
Bu oyun NFS Undercover'ın 3D'si ama versiyonu S40 v3 değil. Ya S60 ya da başka marka telefonlara uyumlu. 6233, 6300, 5500, 6280, 6131 gibi telefonlarda çalışmaz. Bunu daha önce görmüştüm ama hata verdiğim için upload etmedim. Sen hangi telefonda denedin bunu kardeş?
6233 de denedim çalıştı ama sonradan hata verdi kusura bakmayın bende yeni oynayacaktım ama malesef olmadı

komikaslan

Üye
Kardeş çok teşekkür ederim arayıpta bulamadğım oyunların hepsi burada var eline emeğine sağlık bu konuyu sık kullanılanlara aldım hergün bakarım artık yine çok thenks

delikanli006

delikanli006

Üye
saol kardes

destroyer_tr

Üye
walla kardeş kim nederse desin harika bi arşiv benm telim de 6233 emeğine sağlık bi benzeri daha yok bu arşivin...

emrah44

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
:::007 James Bond : Quantum of Solace:::
"Glu"

Ekli dosyalar