Zip'ten çıkarmayacaksın, isminde "Jar"dan sonraki ".zip"i sil ve çıkan soruya evet de... Sonra oyunu telefonuna atabilirsin, yani kısacası uzantısını değiştiriyoruz böylece.
vayy hemşerim benim bende malatyalıyım nokıa 6233 kullanmak güzel tek eksiği program oda herhalde java programların olmaması sis oluyo genelde çok güzel bi paylaşım ellerine sağlık
vayy hemşerim benim bende malatyalıyım nokıa 6233 kullanmak güzel tek eksiği program oda herhalde java programların olmaması sis oluyo genelde çok güzel bi paylaşım ellerine sağlık
Bu konudaki 3. Malatyalı oldun tebrikler. Hoşgeldin aramıza kardeş. 6233'te program yok ama ben pek aramıyorum programı. Oyunların en güzelleri var ya gerisi hikaye. Teşekkür ederim.
Arkadaşlar çok teşekkür ederim, beğendiğinize sevindim. Unutmayın ki bu konu sürekli güncelleniyor ve asla sıradan bir oyun eklemiyorum. Kalite hiç düşmeyecektir.
müdür öncelikle emeğine sağlık oyunlar çok güzel bide senden bi oyun isteği olacaktı disco fever diye bi oyun var onu arıyom ancak paralı sitelerde bulabildim bulursan sevinirim benzer oyunlarda olabilir şimdiden teşekkürler tekrar saolasın....