6233 ve 240x320 Ekranlı Telefonlar Dev Oyun Arşivim

hk23

Üye
denediğin için teşekkür ederim ama bir soru daha soracağım Nba Live 2008 gelicek yazmışsın ama ben bulamadım nerde olduğunu linkini koyarmısın saol.

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
NBA Live 2008 konusunda yanlış duyum almışım. Çıkınca eklerim hemen.

odurum

Üye
kardeşimmm supersinnnn yafffffffff

efe%esen

Üye

arkadaş dediğin kobe basketball oyunu ve paketi ni yükliyemiyorum yardımcı olur musun simdiden tesekkurler

milker

Üye
cok tesekkur emegine saglik

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş dediğin kobe basketball oyunu ve paketi ni yükliyemiyorum yardımcı olur musun simdiden tesekkurler

Kardeş ne gibi bir sorun var ayrıntılı yazarsan yardımcı oluruz tabiki.. Bin türlü sorun olabilir onun için sorunun türünü söyle bana gerekirse başka versiyonunu upload ederiz.

aga allaha razi olsun okadar aradim sadece bunlar isime yaradi saolasin

halo50

Üye
kardeş birinci sayfadaki oyunları indiremiyom tıklıyom sarı yıldız içinde ünlem işareti geliyor rapidshare ye girmiyor neden
emeğe saygı bende arıyordum ama bulamıyordum gerçekten çok güzel bir arşiv

emrah44

Üye
    Konu Sahibi

Allah Allah ilk defa öyle bir hata duydum. Ekranın resmini çekip bu konuya eklersen daha sağlıklı yardımcı oluruz da sanırım İnternet Explorer'ın güvenlik ayarlarıyla ilgili birşey. Ya da antivirüs programı engelliyor olabilir. Antivirüsü kapatıp tekrar dene kardeş. Sadece ilk sayfadaki oyunlarda mı oluyor bu? Yoksa diğer sayfalardakinde de oluyor mu? İnternet Explorer'ın Araçlar menüsünde, İnternet Seçeneklerine gir, ordan da güvenlik kısmına gir. Ordaki ayarları bir kontrol et. Bütün ayarlar sonda olmasın. Orta düzey olsun.

Oyunları beğendiğiniz için sevindim, bayramdan sonra oyunlara devam edeceğiz...

emeğine sağlık teşekkürler

sağolun elinize sağlık teşekkürler

halo50

Üye
saol sorunu çözdüm

--------------- Ekleme ---------------

kardeş yamayı unutmuşun senden bir oyun istiyecem

1-fıfa street 2

emeğine sağlık kardeş çok güzel bir arşiv yapmışsın acaba yeni 240*320 lik konular açarsan beni haberdar edebilirmisin

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
saol sorunu çözdüm

--------------- Ekleme ---------------

kardeş yamayı unutmuşun senden bir oyun istiyecem

1-fıfa street 2

Sorun yoksa güzel. İstediğin oyunu aşağıdaki linkten indirebilirsin, iyi oyunlar.

emeğine sağlık kardeş çok güzel bir arşiv yapmışsın acaba yeni 240*320 lik konular açarsan beni haberdar edebilirmisin

Ben sadece bu konuyu kullanıyorum, yeni konu açmayı düşünmüyorum. Bu konu sürekli güncellenmekte ve hergün yeni güzel oyunlar eklenmekte. Eğer bu konuyu takip etmek istiyorsan, bu konuyu e-mail aboneliğiyle takip edebilir ve bu konuya mesaj geldiğinde e-mail ile haberdar edilebilirsin.

Ayrıca bu konunun bir uzantısı olan program bölümüne 10'larca yeni program eklenecektir, bilginize...

LMA Manager 2008

LİNK :

3D Bigfoot Racing

LİNK :

EA FIFA Street 2 (Özel İstek)

LİNK :

Bayramdan sonra böyle güzel bir giriş yapalım dedik... Sürecek...