emrah abii süpersin ya valla her zman 1 numarasın senin bu oyunların olmasa pc nin başında olmadıgım zamanlar canım sıkılırdı ama senin sayende telefonlada vakit geçiyor. Allah dert vermesin. Allah razı olsun.
bişi isticem abi. bluetooth la multi li oyun bende 1 tane pes 2009 var başka küçük bi paket koyabilirmisin buraya 240*320 çözünürlüğünde? zahmet olmassa küçük bi paket iyi olur aslında hadi kolay gelsin şimdiden sağol abi....
Emrah kardeş emeklerin için çok teşekkür ediyorum arayıpta bulamadığım oyunların bazılarını bu topicte buldum, allah razı olsun kardeş, senden bir ricam olacaktı java destekli telefonlar için blacklist varmı acaba yani bu programla bazı numaları engelleyebiliyorsunuz, teşekkür ederim tekrardan, iyi çalışmalar.
Merhaba Emrah kardeşim. Yaklaşık olarak bir yıldır nokia 6300 telefonuma oyunları,programları...vs. data kablosuyla atıyordum. Ta ki bir hafta öncesine kadar. Bir hafta önce ne oldu bilmiyorum ama hangi bilgisayara telefonumu data kablosuyla bağlamaya çalıştımsa usb tanınmıyor diye uyarı alıyorum. Ne yapabilirim?? Ayrıca telefonumun belleği yarı yarıya dolu olarak gözüküyor. Veriler media dosyasında gözüküyor ama verilere ulaşamıyorum. Görünmeyen bu verileri telefonun belleğinden nasıl silebilirim?? Konu hakkında bilgin varsa ve yardımcı olursan sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Telefonuna Mobimb isimli programla bağlan. Bu programı google da aratıp bulabilirsin, bende yok da. Bu program gizli dosyaları bile gösterir ve istediğini silebilirsin. Senin bahsettiğin dosyalar muhtemelen gizli ve temp gibi geçici bir klasörde toplanmış olabilir. Bunu bir dene.