6233 ve 240x320 Ekranlı Telefonlar Dev Oyun Arşivim

gladiator oyunu süper arkadaşlar herkese tavsiye ederim bu arada saol emrah abi
 

gumbo

Üye
çok tşkr süpersinis
 

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
:::Sega Virtua Fighter 3D:::


Tek kelimeyle harika bir oyun!!!








:::Monster Jam:::










:::FreeFlight 3D Flight Simulator:::














:::Pure:::











 

Ekli dosyalar

kcc363

Üye
sağolasın yaa sende olmasan 6233 oyunu bulamıcaz yaw
 

kcc363

Üye
yu-gı-oh duel monsters oyunu bulabilirmisin emrah abi, bi tane koymuşsun ama o hata veriyoo
 

erroll30

Üye
yeni oyunlar için teşekkür ederim.
 

deadD

Üye
acaba bunlar d900i için uygunmuduur?
 

erroll30

Üye
Emrah kardes, gladiator oyunundaki tüm karakterlerle oynayamıyoruz. sadece iki karakterle oynayabiliyoruz ayrıca yasal olmayan bir versiyonu oynuyorsunuz diye uyarı veriyo. Bu oyunun tüm karakterleriyle oynayabileceğimiz versiyonu var mıdır acaba? Ben aradım bulamadım. sen bulabilirsen sevinirim. simdiden tesekkur ederim.
 

emrah44

Üye
    Konu Sahibi

Her oyunda olduğu gibi başta oyunun her şeyi açık değil. Oynadıkça açılıyor. Eğer save dosyasını bulabilirsen bütün dövüşçülerle oynayabilirsin.
 

koko1ko1

Üye
emrah abi 84 sayfanıda tek tek 3 saatte okudum.Ben 6300 için bulduğum beş oyuna sevinirken sen bana binden fazla oyun verdin.Çoğunu okudum ve indirdim.Verdiğin emekten dolayı çok teşekkür ederim fakat daha oyun üretiliyormu söylersen sevinirim.
 

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Oyun tabi ki üretiliyor da yeni oyunlar çıktıkta ekliyoruz. Aralık ayına kadar konumuz güncellenmeye devam edecek. Ondan sonra belki ara ara yine güncellerim.
 

deniz45

Üye
eline sağlık kardesim,5310için avi player program ını bulabilirmiyiz
 

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Onu sorman gereken forum burası değil.
 

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
:::Inquisitor's Torment 3D:::










:::Motocross 3D:::










Not : Oyunların çalışmasında sorun çıkarsa kusura bakmayın. Nokia versiyonları yok, bunlar Siemens versiyonları.. 6233 ve 6300'da sorun çıkmıyor ama diğer 240x320 ekranlı modellerde ne olur bilmiyorum.

 

Ekli dosyalar

erroll30

Üye
Her oyunda olduğu gibi başta oyunun her şeyi açık değil. Oynadıkça açılıyor. Eğer save dosyasını bulabilirsen bütün dövüşçülerle oynayabilirsin.

Oyun yasal değil bu yüzden tüm karakterlerle oynayamazsın diye uyarı mesajı alıyorum. tüm karakterlerle oynayabilmem için (( verdiği sitenin ismini unuttum)) verdiği adresten oyunun tam versiyonunu satın almam gerekiyormus
 

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Valla bende tüm karakterler çalışıyor galiba. Akşam bir daha bakarım da.