6233 ve 240x320 Ekranlı Telefonlar Dev Oyun Arşivim

Mayk29

Üye
Bu Assassins creed baska oyunu yokmu yaww cok güzel bir oyun yaaw veya ona benzer bir oyun veya oyunlar...

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Beowolf var ona benzeyen. Bu konu içindeki oyunlar piyasanın en kaliteli oyunlarıdır. Kotan varsa çekinmeden indir.

gizo

Üye
ellerin dert görmesin sağol birde şu sertifikam bir gelse beklemedeyim

Mayk29

Üye

Bu oyunlarin linkleri kırılmış düzeltirmisin

--------------- Ekleme ---------------

Bu oyunun S40 V3 olani olsa ne süper olur ama yaaw cok güzel oyun

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Bu oyunlarin linkleri kırılmış düzeltirmisin

--------------- Ekleme ---------------

Bu oyunun S40 V3 olani olsa ne süper olur ama yaaw cok güzel oyun

Kardeş bende kırık link olmaz da bu oyunları o siteye galiba bir ara Rapid kapalıydı onun için upload etmişim özür.. İşte şimdi kırılmayacak linkler :

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Mau Mau'ya bakarım, javası varsa eklerim.

Mayk29

Üye
Eyvallah Emrah kardes

tuafed

Üye
Takdire şayan bir paylaşım ellerine sağlık. Hepside de dediğin gibi kaliteli oyunlar. Ama telefonumun ömrünü kısaltıyorsun! Sana biraz kızgınım. (;

'Need For Speed Underground 3D' bu oyunu s40 lar için olanı varmı?

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
FISHLABS'TAN GLADIATOR! HARİKA BİR 3D OYUN!!!

Oyun tek kelimeyle harika, grafikler muhteşem, işte Gladiator!

Ekli dosyalar

Fish labs in az oyunu var ama hepsi guzel benim ozellikle galaxi on fire oyunu hosuma gitti

megali

Üye
slmlar ben ilk kez giriyorum bu siteye bundan önce yabancı sitelerden arıyodum oyunları ama bu siteyi görünce dünyada birici heralde dedim çünkü en az 100 yabancı siteye girdim oyun için ama hiç istediğim oyunları bulamadım burda tık karşına çıkıyor.çok teşekkürler gerçekten samimi söylüyorum varolun bu arada 6233 ün tam ekran açacağı mario oyunu da koyabilirseniz sevinirim

emrah44

Üye
    Konu Sahibi

Teşekkür ederiz yorumun için. Konuyu takip etmeye devam et. Dünyanın bir çok yerinden bir ekip araştırma yapıyor bu oyunlar için ve her bulunan oyun konuya ekleniyor ve eklenmeye devam edecek. İstediğin oyuna bakarım.

emrah44

Üye
    Konu Sahibi
Leo Messi - GOAL!

Oyuncular büyük görünüyor bu yönü güzel.. Topu Messi'ye atmaya çalışın ve sadece 5 tuşuyla hem çalım atın hem de şut çekin.. Real Football ile kıyaslamayın, kendi içinde değerlendirin. Alternatif futbol oyunu arayanlar için..

Ekli dosyalar

erdi58

Üye
saol kardes oyunlar cok guzel