emrah44
Üye
-
Konu Sahibi
-
final fight ın ilk sayfada resmi var ancak tüm sayfalara bakmama rağmen linki bulamadım ayrıca sensible soccer da varmı?
Selamlar, arkadaşım...
Öncelikle bu güzel arşivin için çok teşekkür ederim. Baştan sona her sayfasını okudum. Belli ki epey bir emek ve zaman sarfetmişsin. Telefonum N73 olmasına rağmen, çoğu oyunu senin arşivinden download ettim. Belli ki cep telefonları hakkında da bilgi sahibisin. Ben bir kaç şey soracağım..
Birincisi, Kobe Bryant Pro Basketball benim telefonda, oyun içinde, maçın yüklenme aşamasında "Uygulanamayan istisna, program kapatılsın mı?" diye sinir bozucu bir hata veriyor. Sadece senin arşivinden değil, başka arşivlerden de download ettim, ancak sonuç hep aynı. Nedeni ne olabilir?
İkincisi, malum buradaki bütün oyunlar .jar uzantılı.. Ancak benim telefon kimi oyunlarda feci kastırıyor. (Örneğin NFS Most Wanted, NFS Carbon, Grid, etc.) .sisx uzantılı ve hem görüntü kalitesi hem de dosya boyutu fazla olan oyunlar (örneğin 7 Days, Asphalt 2 & 3 3D, Tomb Raider - Legend, Brothers in Arms, etc.) kusursuz çalışırken bu yukarıda saydığım .jar uzantılı oyunlar oynanamayacak kalitede yavaş. Ki, yükledikten sonra oynanmıyor diye sildim. Biliyorum, topiği bu değil ancak bu oyunların .sisx uzantılı versiyonlarını bulabilir miyim bir yerlerde? Çok aradım ancak hep .jar uzantılı. Şimdiden teşekkürler...
emrah44 kardeşim öncelikle gösterdiğin çaba ve sarfettiğin emekten dolayı sana yüzlerce kez teşekkür ediyorum.emeğine ve ellerine sağlık.benim sorum şu verdiğin oyunların tümü 6300 da oynanabiliyor mu?cevaplarsan sevinirim.
Kobe Bryant Pro Basketball
6500 versiyonunda sorunsuz 2 maç yaptım şu ana kadar, sağolasın... Çalışacak herhalde, biraz daha oynayayım da belli olur. Hiç olmadık yerde hata veriyor. Çalışırsa, Spurs'u şampiyon yaparız artık.. Bekle beni Lakers!:
Bu arada NFS'nin (ProStreet hariç) N73'e uygun versiyonları varsa elinde, onlar da makbule geçer... Hoş, ben onları forumun OS 9.1 için olan bölümünden de indirmiştim ama yine de kasmıştı telefon.
Sağol linkler için... Carbon'da bi performans değişikliği olmadı ama Most wanted kusursuz çalıştı. Ancak onda da polislerle cebelleşmekten sonuncu oluyorum hep.. Gidip biraz diğer arabaları da takip etsenize arkadaş.. Hep bana, hep bana... Emeğin için çok sağol, çok yardımcı oldun.
final fight için saol emrah sensible soccer ı da ekleyebilirmisin ne zamandır arar dururum.teşekkürler.
emrah elinde oyun kalmadı gailiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?