emrah44
Üye
-
Konu Sahibi
-
emrah abi... senden bi oyun da ben istiycem de... NBA Smash adlı oyunun 240x320 olanını bulabilirsen çok sevinirim... abi bir de Gameloft Yeni Real Football 2008 Europen Tournament die bir oyun çıkarıyormuş... o da daha önce bahsettiğim Asphalt 3 gibi HD olacakmış... sabırsızlıkla bekliyorum vallahi...
ben futbol oyunlarında 2d yi seviyorum ama inşallah bunun kalitesi iyi olur3D tabi ki ama görüntü kalitesi normal oyunların üstünde. Çünkü HD çözünürlüğü..
merhaba arkadaşlar ben forumda yeniyim emrah abinin oyunlarını görünce şaştım ilk defa gördüm bu kadar oyunu bir arada ve hepsi çalışıyor benim bi oyun isteğim olacaktı batman oyununu bula bilirsen çok sevinirim telefonum 6300
ben futbol oyunlarında 2d yi seviyorum ama inşallah bunun kalitesi iyi olur
--------------- Ekleme ---------------
başka hd oyunu varsa koyar mısın? maksat bakalım görüntü nasıl diye
EMRAH kardeş BİG RANGE HUNTİNG 3D BU OYUN varmı? 2d versiyonu var ama 3d varmıdır acaba gemeloftun sitesinde gördüm kaliteli bi oyuna benziyor
merhaba arkadaşlar ben forumda yeniyim emrah abinin oyunlarını görünce şaştım ilk defa gördüm bu kadar oyunu bir arada ve hepsi çalışıyor benim bi oyun isteğim olacaktı batman oyununu bula bilirsen çok sevinirim telefonum 6300
Öncelikle süper bir konu süper paylaşımlar devamı gelir umarım başarılar diliyorum ve bir soru sormak istiyorum.
Özür dilerim baya önceki sayfalarda vermişsin ama ben gözden kaçırdım abicim bana şu örnek nba 08 içinden birsürü dosya çıkıyor napıcağımı anlaşılır bir şekilde anlatırsan çok sevinirim.
Birde arada nankörlük edip laf söyliyenler var eğer çok biliyorlarsa onların uploadlarını görelim diyorum ve sonuna kadar emeğe saygı gösteriyorum.
hayır öle deil rardan çıkartıyyorum öle çıkartıyor ben içini açmıyorum emrah abi beni anlayacaktır
Emrah abi çokteşekkür ederim işte buydu saol birçok oyunu böyle açamıyordum artık açıyorum çok saol emeğine sağlık yeniden anlattığın içinde teşekkür ederim sana çok saolAslında açtığın dosya rar dosyası değil, bizzat oyunun kendisi.. Sorun şurada, bu oyun dosyasını winrar açmaya çalıştığı için, winrar simgesi gözüküyor. Winrar simgesi gözüktüğü için de doğal olarak içini açmaya çalışıyorsun.
1. Bilgisayarıma gir.
2. Yukarıdaki "araçlar" menüsüne gir.
3. Araçlar menüsünde "klasör seçenekleri"ne gir.
4. Ordan görünüm sekmesine gir.
5. Görünüm sekmesinin içinde, hemen aşağıda, "bilinen dosya türleri için uzantıları gizle" seçeneğinin yanındaki kutucuğun işaretini kaldır.
Bu yaptığımız işlem sonucunda, indirdiğin oyunların uzantısını görebileceksin. Yani kısacası şimdi sen bir oyun indirdiğinde dosyanın ismine bakacaksın eğer sonunda ".jar" yazıyorsa direkt telefonuna atacaksın, eğer sonunda ".rar" yazıyorsa önce rardan çıkarıp sonra telefona atacaksın. Gerçi ben hep .jar olarak veriyorum oyunları. Tek olarak verdiğim oyunları direkt telefonuna atabilirsin. Bu kısa yazıyı okur musun bilmem de işine yarayabilir bu bilgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?