Bazı gereksizler hevesimi kırıyor da yine de devam edeceğim tabi. İndiren herkese teşekkür ederim. Beğenenlere ayrıca teşekkür ederim. Beğenip de yorum yazanlara ayrı ayrı teşekkür ederim. Benim için şiir yazanlara çok ayrı teşekkür ederim.
--------------- Ekleme ---------------
Bu arada Gameloft'un Block Breaker oyunu sorun çıkarıyor, bölüm geçince oyun hata veriyor. En kısa sürede çalışan bir versiyonunu upload etmeye çalışacağım.
dostum bana yardımcı olurmusun ben yenıyım ve bırsey bılmıyorum bıtane oyun var onu ındırmek ıstıyorum ama yapamıyorum oyunun adı bu Final Fight sen resmınide koymusun. nasın ındırcem bunu ya
Konu ile alakası yok. S60 oyunudur. Java değil .sis'tir. Aşağıdaki telefon modellerinde çalışır. İstek üzerine koydum.
S60 v3 :
Nokia N71/N73/N80/N92/N95/E60/E61/E65/E70/5500
LİNK :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaşlar malesef bu konuyu bazı maxicep üyeleri alıp başka yerlerde benim konup diyip yayınlıyorlar ki bir tanesi başka bir sitenin yöneticisi. Eminim diğer maxicep konuları da çalınıyordur. Ben o arkadaşları, eğer bu sitede de aynı nickte iseler yöneticilere bildireceğim az sonra. Verdiğimiz emekleri boşa çıkartmam. Kimseye de hakkımı yedirmem bu böyle biline. Lafın gideceği yer bellidir.