6233 telefonuma uptade ettim türkçe dil kodu lazım Yardım!!

Sponsorlu Bağlantılar

espael

Üye
    Konu Sahibi
versiyonu 5.60 a çıkardım telefon ingilizce oldu türkçe yok türkçe dil kodu nedir bilen varmı acill yardım

GsmService

Üye
türkçe dil kodunu bilmeden türkçe yükleyemessin o telefona.

sadeddin46

sadeddin46

Üye
arkadaım bulursan banada yağcım

Fatalfury

Üye
Eve döndüğümde türkçe dil kodunu yazıcam size. Özel mesaj ile hatırlatın

--------------- Ekleme ---------------

0528589 türkçe code budur

runaway34

Üye
tamamda bu kodu nasıl yükliycem ben ...yardım lütfeen..

eren6523

eren6523

Üye
NEMESİS PROGRAMIYLA YÜKlüceksin dostum bu kodu sonra tekrar update etcesin tamamdır ben yaptım türkçe oldu

enes_00042

Üye
versiyonu 5.60 a çıkardım telefon ingilizce oldu türkçe yok türkçe dil kodu nedir bilen varmı acill yardım
bendede 6233 var nasıl yaptın anlatırmısın banada

Lion Heart

Lion Heart

Üye
forumda biraz arama yapman lazım... forumda mevcut

enes_00042

Üye
arkadaşım bana da anlatırmısın bende de 6233 var uptade yi nasıl yapacamı yaz

ssaytek16

Üye
beyler nokia pc suit i nokia nın sitesinden destek kısmında modeli girip indirin kur daha sonra sitede yazılım güncelle diye bir kısım var orada modeli buluyorsun pc ye kurup ( tel tam şarj olsun ) teli pc suit aracılığıyla pc ye bağla gerisini yönlendirerek kendin yapacan

ya_ma_ka_si

Üye
ya arkadaşlar benim telefonu nemesis programı görmüyor ya nabcam birisi yardım etsin

ssaytek16

Üye
pc suitten telefonu bağlıyorsun pc ye ben yükselttim nokia resmi türkçe sitesinden modeli girip gerekli adımları attın mı kendi otomatik yüklüyor versiyonu yükseltiyorsun orada iriş yaptım oldu hiç sıkıntı olmadı :oke:

RaFi_4115

RaFi_4115

Üye
bak arkadsım sen ingilizce pc suit'le attığın için telefon ingilizce olmuş olabilir.Çünkü ben attım benim programla ingilizce olmadı birde türçeyle dene derim.. (TABİ İNGİLİZCE PROGRAMLA ATMADIYSAN BU SÖZLERİMİ DİKKATE ALMA).:oke:

Üst Alt