6233 sarj problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Crazy_Delly

Crazy_Delly

Üye
    Konu Sahibi
6233 sarj problemi
nokia 6233 telefonuna sahibim bp-6m bataryası var günlük sarja takıyorum kullanırsam 1 gün kullanmazsam 2gün gidiyor bataryanın arkasında made in china yazıyor nokianın sitesindeki orjinallik yerlerine tamamen uyuyor bataryayı değiştirdeim made in hungary yazıyor o batarya daha da kötü 1 gün hiç gitmiyor telefon elime 2.el geçti akrabalarım sayesinde küçük çocukları vardı onların elinde oyuncak diye oynatıyorlarmış ikizlerin tanesi telefonu sürekli ağzına sokuyormuş telefonun içine salyası aktıysa telefonda oksitlenme vs yapmış olabilirmi sizce ne yapmam gerekir birde başka bir sorum olacak telefonda normal bir şekilde müzik dinlerken sinyal birden bire gidiyor ve telefon sinyal arıyor olduğu için sarj direk gidiyor telefon almanyadan elime geçti bataryası anormal bir şekilde şişmişti annemler 15tlye batarya almışlar de mecburen kullandım ne yapmam gerekir sizce arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim

çözüm nedir acaba arkadaşlar

sbf1456

Üye
Eğer Yüksek Sesle Müzik Dinliyorsan Telefonda Sinyal tellerine Ses Şiddeti Geliyordur Ve Buda Frekans Ayarını
Karıştırıyor ( Telefonun yarı Fiyatı Kadar Masraf Çıkabilir ) Şarjı Yeni Aldıysan İlk 2 Ay Tam Doldur Kullan Batarya Zayıf İşareti Gelmeyinceye Kadar Şarj Etme Batarya Kendini Bu Şekilde Tazeler Ve İleriki Zamanda Batarya Süresi Uzar

Crazy_Delly

Crazy_Delly

Üye
    Konu Sahibi
Eğer Yüksek Sesle Müzik Dinliyorsan Telefonda Sinyal tellerine Ses Şiddeti Geliyordur Ve Buda Frekans Ayarını
Karıştırıyor ( Telefonun yarı Fiyatı Kadar Masraf Çıkabilir ) Şarjı Yeni Aldıysan İlk 2 Ay Tam Doldur Kullan Batarya Zayıf İşareti Gelmeyinceye Kadar Şarj Etme Batarya Kendini Bu Şekilde Tazeler Ve İleriki Zamanda Batarya Süresi Uzar

yüksek sesle dinlesemde en düşükte dinlesem aynı oluyor dostum ya ekolayzır hepsi fullde olsa normalde olsa aynı oluyor ama mesela biryerde 3g çekiyor diyelim orda gitmiyor ne yapsamda ama normal sinyale geçince birden gidiyor batarya meselesi alalı 1 yıldan fazla oldu hala randuman alamadım telefoncuya versem yapabilirlermi sence

sbf1456

Üye
Yaparlar Ama Çok Fazla Fiyat İsterler. Bence Sen Yeni Orjinal Bir Batarya Al 1 Hafta Kullan Bataryayı Doldur Boşalt 1Hafta Dene Eğer Sorunların Devam Ediyorsa Telefonu Yaptırcağına Sat Derim

Müziğin Sesini Açmasan Bile Frekansı Bozar Önceden Yüksek Sesle Dinleyenlerin Başına Geliyor

Saygılar ...

Crazy_Delly

Crazy_Delly

Üye
    Konu Sahibi
Yaparlar Ama Çok Fazla Fiyat İsterler. Bence Sen Yeni Orjinal Bir Batarya Al 1 Hafta Kullan Bataryayı Doldur Boşalt 1Hafta Dene Eğer Sorunların Devam Ediyorsa Telefonu Yaptırcağına Sat Derim

Müziğin Sesini Açmasan Bile Frekansı Bozar Önceden Yüksek Sesle Dinleyenlerin Başına Geliyor

Saygılar ...

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim şuan için telefona verecek param yok telefonumdan oldukça mennunum ama bu sarj olayı beni telefondan soğutuyor bp-6m bataryasının orjinali 30-60 tl arasından ben teli yaptırsam 20-40 tl arasında birşey olacak zaten telefonun ikinci el satsam 150 tl veren var ama telefonum çok çizik orjinal kasa ve batarya almayı düşünüyorum ama batarya yerinde oksitlenme varsa okadar para nereye gidecek malum biz öğrenciyiz öylede çok paramız olmuyor be abi :D

--------------- Ekleme ---------------

öncelikle link vereceğim için üzgünüm ama birşey sormam lazım

bu linkteki batarya orjinal mi orjinal ise hemen sipariş vereceğim :D

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
orjinal olmaması için bi sebep yok ama yine de temkinli olmak lazım.

Crazy_Delly

Crazy_Delly

Üye
    Konu Sahibi
orjinal olmaması için bi sebep yok ama yine de temkinli olmak lazım

cevap için teşekkür ederim müşteri hizmetlerini arayıp sordum orjinal olup nokiadan alındığını 2yıl garantili olduğunu söyleyince siparişimi verdim kargoya verildiğini yazıyor bügün yarın elime geçer inşallah bende telefonun tam performansına varırım :D:aha::aha::yuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt