6233 Java uygulama sorunu ACİL YARDIM EDEBİLİR MİSNİZ_--????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

engiiin

Üye
    Konu Sahibi
6233 Java uygulama sorunu ACİL YARDIM EDEBİLİR MİSNİZ_--????
6233 cep telefonumda internet kullanan java uygulamalar çalışmıyor..mesela bi msn programı gibi opera mini gibi internet tarayıcıları çalışmıyo bu sorun nerden kaynaklanıyo ve nasıl çözebilirim yardım ederseniz sevinirim..

kur

kur

Üye

Telefon orjinal ise;Nokia 6233
Messaging;SMS, MMS, EMail, Instant Messaging
Browser;WAP 2.0/xHTML
Radio ;Stereo FM radio; Visual radio
Games;Nokia World Cup, 3D Street Racer, 3D Snake
Java Yes, MIDP 2.0

orijinalde yukardaki oyunlar olmali bu java uygulamalarini calistir ve dene...
siteden java oyun at yukle dene calisiyormu..
calismiyorsa telefonun sahte cin mali olabilir..

engiiin

Üye
    Konu Sahibi
telefon onları çalıştırıyo. siz beni yanlış anladınız benim demek istediğim şebeke erişimi kullanan java uygulamalarda şebekeyi kullanmıyo java uygulama hata veriyoo..opera mini mesela program açılıyo ama internete bağlanmıyo.tüm yapılandırma ayarlarım yapılmış durumda ama program internete bağlanmıyo.(telefonun kendi tarayıcısı internete girdiği halde)

engiiin

Üye
    Konu Sahibi
???????????????? kimse cevap vermiyo mu?

onurock94

Üye
Konuyu Güncelliyorum..

Benim de böyle bir sorunum vardı ve bugün kurcalayarak çözdüm ve sizlerle paylaşayım dedim :)

1-) Menüden Web'i seçin - Web Ayarlarına gelin - Yapılandırma Ayarlarını seçin ve Yapılandırma seçeneğine tıklayın. Varsayılan ve kendi hattınızın ismi olmak üzere iki seçenek vardır;seçeneğiniz Varsayılan'da ise onu diğer seçenek ile değiştirin (örneğin bende AVEA).

Sorun Büyük İhtimalle çözülmüş olacaktır. Eğer olmadıysa önceki yaptıklarımızı değiştirmeden Şunu uyguluyoruz;

2-) Tekrar Menüye dönün ve ayarlara gidin. Yapılandırma'ya gelin. 'Tercih edilen erişim noktası'na tıklayıp etkin olmayan seçeneği işaretliyorsunuz.

Bir Teşekkür ve Dua Yeterli olacaktır... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt